Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy vagytok 36-37 hetes...

Hogy vagytok 36-37 hetes kismamák? Mindennel elkészültetek? Hol fogtok szülni?

Figyelt kérdés
Én már nagyon nehezen bírom, annyira fáj a medencém, a forgóim, a szeméremcsontom, menni és aludni is alig tudok. hogy bírom ki még ezt a 3 és fél hetet? :) 36+4 hetesek vagyunk
2011. febr. 23. 09:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:

A mozgással én is hadilábon állok. jóslóim, vagy fájdalmaim nincsenek. minden össze van készítve, alig várom, hogy mehessünk. Bp, Szent Imre kórházban fogok szülni

36 hetes

2011. febr. 23. 09:57
 2/25 anonim ***** válasza:
első vagyok: most azzal foglalatoskodom, hogy ami épp eszembe jut, kitakarítom. kipakolom a szekrényt, áttörlöm, ablakmosás, ilyesmi. mindig lehet találni valamit, valahogy a kosz olyan gyorsan újratermelődik... nem mintha tisztaságmániás lennék, csak most van időm észrevenni ezeket.
2011. febr. 23. 10:01
 3/25 A kérdező kommentje:

Igen, én is ezekkel tengetem a napokat, én a sote 2-n fogok szülni.

Remélem nem várja ki a 40 hetet, mert felkelni is hosszú percekbe telik, tiszta vicc.

2011. febr. 23. 10:40
 4/25 anonim ***** válasza:
én is már nagyon várom Őt. Bár azzal nyugtázom magamban, hogy jobb ha marad még egy kicsit, mert úgyis rossz az idő. talán március végére megjön a meleg és akkor egy kicsit kiülhetünk majd az erkélyre a picurival. neked kisfiú, vagy kislány? mekkorára saccolták legutóbb?
2011. febr. 23. 10:43
 5/25 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok. Én 37+3 napos kismama vagyok.

Én nem unatkozom. Párom elveszítette a munkáját, így azonnal ki kell költöznünk az albérletből - ezen a héten. Már kialakítottam pedig a babaszobát, minden kimosva, kivasalva. Erre most ez van, hogy költözünk, vissza anyuhoz.

Teljesen kikészültem idegileg, ígyis veszélyeztetett vagyok, tuti, hogy a héten megszülök.

Nehezítésként még van hozzá egy 2 éves kisfiam is, aki mellett nemigen lehet pakolni, haladni.

dél-pesti a kórház.

2011. febr. 23. 10:48
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Én 36 hetes leszek holnap, nekem is össze van már készítve a cuccom, bár lehet, hogy át kéne pakolnom nagyobb táskába, mert már nem igen tudom összecsukni :), ja és nem pakoltam felesleges dolgot, még..:)

Én is izgatott vagyok már és én sem akarom a 40. hétig húzni, kisfiam lesz, holnap megyek az orvoshoz, akkor tudok méreteket írni. Nekem a mozgással nagyobb bajom nincsen szerencsére, ugyan úgy tudok csinálni mindent mint eddig, max jobban elfáradok. Függönymosás, portörlés nálam a hétvégén lesz :)

Boldog Babavárást Mindenkinek! Ja és könnyű gyors szülést :)

2011. febr. 23. 10:53
 7/25 anonim ***** válasza:

nem irigyellek. és az a rossz, hogy ez bármikor megtörténhet velünk is, már ami a munkahely részét illeti. most jó helye van a páromnak, de minimálbérrel bejelentve és hasonló fincsi dolgok, rossz belegondolni, de neki is fölmondhatnak máról holnapra.

most próbálj ne a rossz dolgokra gondolni, biztos aki tud, segíteni fog titeket és reméljük hamarosan a párod is talál újra munkát :(

2011. febr. 23. 10:54
 8/25 A kérdező kommentje:

sziasztok!

nekem 2500gr-ra mondta az orvos hétfőn, szerinte ha végig marad kb 3-3,5kg-s baba lesz.

Kislányt várunk, és titkon kislányt szerettem volna:)

Jézus, ez a költözés nem lehet egyszerű, próbálj meg ne idegeskedni, és abban a kerületben ahova be vagy jelentve adjatok be egy lakásigénylést, elvileg a családokat támogatja az állam, hátha lesz belőle valami.

Könnyű és gyors szülést nektek!

Nektek mekkora a babátok?

2011. febr. 23. 11:44
 9/25 anonim ***** válasza:

A "költözős" vagyok.

Neked is könnyű szülést.

Nekem már a 34. héten 3100 gr-ra becsülték, a 36-on is, de akkor már csak saccolták a súlyát, mert a buksija nagyon lent van, így lemérni sem tudták.

Nekem minden lépésnél a lábamba nyílal vagy a hüvelyembe, mégsem nyitotta meg a méhszájamat a baba, a 25. héttől a külső van nyitva 1 ujjnyira, ami így is maradt.

2011. febr. 23. 11:57
 10/25 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a fele lakás az enyém, de anyu a haszonélvező. De így nem igényelhetek másik lakást, ha van tulajdonom:(((((
2011. febr. 23. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!