Hogy vagytok 36-37 hetes kismamák? Mindennel elkészültetek? Hol fogtok szülni?
A mozgással én is hadilábon állok. jóslóim, vagy fájdalmaim nincsenek. minden össze van készítve, alig várom, hogy mehessünk. Bp, Szent Imre kórházban fogok szülni
36 hetes
Igen, én is ezekkel tengetem a napokat, én a sote 2-n fogok szülni.
Remélem nem várja ki a 40 hetet, mert felkelni is hosszú percekbe telik, tiszta vicc.
Sziasztok Lányok. Én 37+3 napos kismama vagyok.
Én nem unatkozom. Párom elveszítette a munkáját, így azonnal ki kell költöznünk az albérletből - ezen a héten. Már kialakítottam pedig a babaszobát, minden kimosva, kivasalva. Erre most ez van, hogy költözünk, vissza anyuhoz.
Teljesen kikészültem idegileg, ígyis veszélyeztetett vagyok, tuti, hogy a héten megszülök.
Nehezítésként még van hozzá egy 2 éves kisfiam is, aki mellett nemigen lehet pakolni, haladni.
dél-pesti a kórház.
Én 36 hetes leszek holnap, nekem is össze van már készítve a cuccom, bár lehet, hogy át kéne pakolnom nagyobb táskába, mert már nem igen tudom összecsukni :), ja és nem pakoltam felesleges dolgot, még..:)
Én is izgatott vagyok már és én sem akarom a 40. hétig húzni, kisfiam lesz, holnap megyek az orvoshoz, akkor tudok méreteket írni. Nekem a mozgással nagyobb bajom nincsen szerencsére, ugyan úgy tudok csinálni mindent mint eddig, max jobban elfáradok. Függönymosás, portörlés nálam a hétvégén lesz :)
Boldog Babavárást Mindenkinek! Ja és könnyű gyors szülést :)
nem irigyellek. és az a rossz, hogy ez bármikor megtörténhet velünk is, már ami a munkahely részét illeti. most jó helye van a páromnak, de minimálbérrel bejelentve és hasonló fincsi dolgok, rossz belegondolni, de neki is fölmondhatnak máról holnapra.
most próbálj ne a rossz dolgokra gondolni, biztos aki tud, segíteni fog titeket és reméljük hamarosan a párod is talál újra munkát :(
sziasztok!
nekem 2500gr-ra mondta az orvos hétfőn, szerinte ha végig marad kb 3-3,5kg-s baba lesz.
Kislányt várunk, és titkon kislányt szerettem volna:)
Jézus, ez a költözés nem lehet egyszerű, próbálj meg ne idegeskedni, és abban a kerületben ahova be vagy jelentve adjatok be egy lakásigénylést, elvileg a családokat támogatja az állam, hátha lesz belőle valami.
Könnyű és gyors szülést nektek!
Nektek mekkora a babátok?
A "költözős" vagyok.
Neked is könnyű szülést.
Nekem már a 34. héten 3100 gr-ra becsülték, a 36-on is, de akkor már csak saccolták a súlyát, mert a buksija nagyon lent van, így lemérni sem tudták.
Nekem minden lépésnél a lábamba nyílal vagy a hüvelyembe, mégsem nyitotta meg a méhszájamat a baba, a 25. héttől a külső van nyitva 1 ujjnyira, ami így is maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!