Április közepére kiírt kismamik hogy vagytok? Mekkora a picúr a pocakban? Mindennel elkészültetek?
Szia!
Én ápr. 16ra vagyok kiírva. Mondhatom hogy mindennel elkészültem, még egy-két dolgot kell megvennem, de az már tényleg semmiség. Táska összepakolva, kisruhák kimosva, kivasalva, elrakva.
Bár nem baj, ha mondjuk kicsit hamarabb jön, olyan 10 nappal. Talán akkor nem lesz olyan nagy.
Szerdán voltam nst-n, meg uh-n ezek az eredmények lettek: bpd:94, fl:68, ac:291.
Te hogy állsz? Miket érzel?
Én pontosan 1 évvel ezelőtt voltam április közepére kiírva.
Ekkoriban már kész volt a kórházi csomag,már 3000 gramm körül volt a babám ha jól emlékszem(3700 grammal született) és nagyon nehezen mozogtam óriási hassal:-)
Végül április 9.-én született meg.
Kisfiú lett:-)
Könnyű szülést nektek!
Tegnap voltam nőgyógyásznál, a méretei: Bpd: 94 mm, AC: 334 mm, Fl: 75 mm, becsült súlya 3278 gramm.
Második gyermekemet várom, mindkettő kisfiú. Április 18-ra vagyok kiírva.
Én is elkészültem mindennel és nekem is nagyon nehéz már a várakozás. Főleg a 2,5 éves kisfiam mellett...:) Az utóbbi időben rettentően anyás lett és nem egyszerű már őt emelgetni, ölelgetni a hatalmas pocakkal.
Sziasztok,
én áprl. 11-re vagyok kiírva és én is a Bajcsyban szülök. Lány lesz, és ma nagyon fáj a hasam és a derekam, de nem rendszeres. Méreteit nem tudom, mert 32. héten nézték utoljára, majd csütörtökön megyek UH-ra.
Én a Szent Istvánban fogok szülni.
Mindenkinek kitartást és könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!