Megtartanátok-e a beteg babát?
Sziasztok! A kérdésem az lenne,hogy a munkatársnőmnél kiszűrték,hogy a baba Down-kóros, 38 éves ,ragaszkodik a kicsihez, én megértem mindkét oldalt azt is aki támadja emiatt aztis aki támogatja.A munkahelyen szinte hozzá se szólnak mióta kiderült a dolog. Ti megtartanátok-e a babátokat ha még időben kiderülne,hogy down-kóros.Egyébként azt mondja későn tudta meg ed azthiszem ez kiszűrhető ultrahanggaal és a véréből is nem? 35 fölött meg már kell magzatvíz vizsgálat is nem?
Köszönöm előre is a válaszokat,véleményeket.
10/32 és 32/32 realista. De valaki, úgy látom, lepontozza a realista válaszokat.
Ahhoz képest, hogy sokan inkább meghalnának, mint kerekes székbe kerüljenek, a többi válasz nem tűnik őszintének...Pedig szellemi fogyaték nélkül. kerekes székben TÉNYLEG lehet teljes életet élni. El tudja látni magát, tanulhat, családja lehet.
Nem értem, akik azt állítják, Down-kórosan lehet teljes élete a gyereknek, azok mit értenek a"teljes" alatt...
Mindenki kérdezze meg saját magát, élne-e azt az életet, amire ítéli a saját (!) gyermekét!
Amúgy 38 évesen még bőven lehet saját babája.Akár több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!