Kedves Kismamik! Mennyi együttélés után döntöttetek úgy hogy babát vállaltok?
Ezt nektek kell érezni mennyire erős a kapcsolatotok. Na meg az sem utolsó szempont, hogy anyagilag be meritek e már vállalni a picit. Hisz őt fel is kell nevelni, ki kell tanítatni stb.
A másik meg, hogy nektek közösen kell úgy éreznetek, döntenetek, hogy itt az idő. Nem azt nézve, hogy hú, nekik már ott a pici a pocakban/babakocsiban, bezzeg mi...
Ti tudjátok mikor vagytok rá készek, és a kapcsolatotok mikor kész rá. Együtt kell akarnotok, és ezt nem velünk kell eldöntened mikor, hanem a pároddal.
Szóval erre mi nem tudunk válaszolni.
Én személy szerint ha minden tuti jó, és anyagilag is minden oké. Hát akkor is várnák mondjuk 1 évet, hogy tényleg jól megismerjük egymást. Lakva ismeri meg az ember a másikat. Bár nekünk még nincs babánk, de csak az anyagiak miatt. Amúgy már mind a ketten nagyon szeretnénk, szóval kitartás neked/nektek is!
4 év együttélés után. Kellett is.
Én egy nagyon hosszú és fájdalmas szakítás után ismertem meg a jelenlegi férjem.
Tervezett baba volt, és úgy tűnik nagyon akart jönni :)
Januárban lettünk egy pár, áprilisban összeköltözés, szeptemberben kopogtatott Babó. :) Mindez tavaly történt, 19 hetes vagyok, és most leszünk egy évesek. :)
Apukámék: szilveszterkor első találkozás, ismerkedés, köv. év szeptember esküvő, még abban a hónapban kopogtattam hozzájuk. Ennek most már 32 éve és már így is marad. Életük végéig együtt lesznek. Tehát az idő nem jelent semmit... :) ami sokkal fontosabb, hogy mindketten egyformán akarjátok. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!