Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamik! Mennyi...

Kedves Kismamik! Mennyi együttélés után döntöttetek úgy hogy babát vállaltok?

Figyelt kérdés
Én 9 hónapja élek együtt a párommal és bennem már elég erősen él a vágy egy közös baba után.Van itt olyan köztetek aki ilyen hamar vállalt gyermeket?Nem volt esetleg korai?
2011. jan. 7. 13:40
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Ezt nektek kell érezni mennyire erős a kapcsolatotok. Na meg az sem utolsó szempont, hogy anyagilag be meritek e már vállalni a picit. Hisz őt fel is kell nevelni, ki kell tanítatni stb.

A másik meg, hogy nektek közösen kell úgy éreznetek, döntenetek, hogy itt az idő. Nem azt nézve, hogy hú, nekik már ott a pici a pocakban/babakocsiban, bezzeg mi...

Ti tudjátok mikor vagytok rá készek, és a kapcsolatotok mikor kész rá. Együtt kell akarnotok, és ezt nem velünk kell eldöntened mikor, hanem a pároddal.

Szóval erre mi nem tudunk válaszolni.

Én személy szerint ha minden tuti jó, és anyagilag is minden oké. Hát akkor is várnák mondjuk 1 évet, hogy tényleg jól megismerjük egymást. Lakva ismeri meg az ember a másikat. Bár nekünk még nincs babánk, de csak az anyagiak miatt. Amúgy már mind a ketten nagyon szeretnénk, szóval kitartás neked/nektek is!

2011. jan. 11. 19:32
 42/49 anonim ***** válasza:

4 év együttélés után. Kellett is.

Én egy nagyon hosszú és fájdalmas szakítás után ismertem meg a jelenlegi férjem.

Tervezett baba volt, és úgy tűnik nagyon akart jönni :)

2011. jan. 11. 20:04
 43/49 anonim ***** válasza:
7 év. Aztán rögtön jött :)
2011. jan. 11. 20:08
 44/49 anonim ***** válasza:

Januárban lettünk egy pár, áprilisban összeköltözés, szeptemberben kopogtatott Babó. :) Mindez tavaly történt, 19 hetes vagyok, és most leszünk egy évesek. :)

Apukámék: szilveszterkor első találkozás, ismerkedés, köv. év szeptember esküvő, még abban a hónapban kopogtattam hozzájuk. Ennek most már 32 éve és már így is marad. Életük végéig együtt lesznek. Tehát az idő nem jelent semmit... :) ami sokkal fontosabb, hogy mindketten egyformán akarjátok. Sok sikert!

2011. jan. 11. 20:58
 45/49 anonim ***** válasza:
Nalunk hasonlo,mint az utolso valaszolonal.Tavaly februarban lettunk egy par, juniusban osszekoltoztunk, szeptemberben terhes lettem, most 18 hetes vagyok :) Egyebkent kapcsolatfuggo, elotte a 7 eves kapcsolatomnal egyikunk sem akart...ezt mindenki maga erzi! Elerkezett az ido vagy sem..
2011. jan. 12. 00:47
 46/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, nagyon sokan írtatok.Igen abban igazat kell adjak, hogy nekem és a páromnak kell eldöntenünk, hogy akarjuk-e a babát, de kíváncsi voltam, hogy mennyien lehetünk akik viszonylag kevés együtt töltött idő után biztosan ki tudjuk jelenteni, hogy IGEN mi egymást akarjuk az idők végezetéig és szerelmünk gyümölcsére is készen állunk.Úgy tapasztalom nem a hónapok száma számít.
2011. jan. 12. 10:31
 47/49 anonim ***** válasza:
Mi 7éve voltunk együtt az elsőnél, most 10 évnél tartunk és jön a második:)!
2011. jan. 12. 11:47
 48/49 anonim ***** válasza:
3 év együttélés és 6 év együttlét után, ebből 1 év házasság. mi mindent csak komótosan :) persze a dologhoz hozzátartozik, hogy egyetem eleje óta vagyunk együtt, sok feltétel csak most adott a babához. de így visszagondolva két év az ami alatt kiismered a másikat. kb. egy-másfél év együttlétnél tetőzik a "rózsaszín felhő".
2011. jan. 12. 12:09
 49/49 anonim ***** válasza:
1 hónapnyi járás (összejöttünk és 2 nap múlva megkérte a kezem.) Október elején összeköltöztünk és úgy döntöttünk, hogy ha szeretne a baba akkor jöjjön. Novemberben házasodtunk össze és júliusban született meg a kislányunk. Ennek már 2 éve. Boldogok vagyunk és a 2. babát tervezzük.....
2011. jan. 12. 12:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!