Hogy döntöttetek ebben a helyzetben?
26 voltam, nem lett házasság, azóta sincs. Viszont a második gyereket várom.
Miért is kellett volna azonnal házasodni? Manapság már nem sokan csinálnak ebből ügyet szerintem. Nem mellesleg pont azt mondtam, engem azért senki ne vegyen el, mert jön a baba! Ha nagyon el akart volna venni, elvehetett volna előtte. Annyira nem akart, meg én sem akartam házasodni csak a papír miatt. Akkor meg babástól se akarjon, jó ez így is, nem a papíron múlik!
Egyébként valószínűleg szeretett volna esküvőt, de nincs lagzira pénzünk, anélkül meg nem az igazi. Nagyszerűen együtt tudunk élni papír nélkül is, ezt megbeszéltük, teljesen rendben van így minden.
Tervezett baba volt, de nem házasodtunk össze és eddig úgy néz ki nem is fogunk mert jó nekünk így is :)
Azt amikor már terhesen és csak a gyerek miatt házasodnak össze olyan furának tartom :S Egy barátnőm már nagy hassal esküdött augusztusban és októberben pedig szült, sokáig úgy láttam rajta, hogy csak a gyerek miatt házasodtak össze, pedig ő bizonygatta nekem, hogy ha nem lenne terhes akkor is hozzá menne a párjához, pedig alig fél éve voltak együtt mikor kiderült, hogy terhes szóval elég friss volt a kapcsolat. Hát remélem sosem fogja megbánni, hogy így döntött :)
25évesek vagyunk,most várjuk a 2. babát,de nem vagyunk összeházasodva.Nem ragaszkodunk hozzá,meg az igazat megvallva nincs pénzünk sem rá.
Tényleg nem a papíron múlik,véleményünk szerint.Aztán lehet,egyszer,talán összeházasodunk.
Inkább a nagyszülők kérdezgetik állandóan,én családom,meg anyósomék,h mikor lesz lagzi,ha már két gyerek lesz/van! Még maradiak biztos. :)
Együtt élük 19 éve, 2 gyerekünk van (11 éves és majdnem 2 éves)
Elsőt 28, másodikat 37 évesen szültem.
Nem vagyok házasságpárti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!