Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy döntöttetek ebben a...

Hogy döntöttetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Lányok, asszonyok, mikor kiderült, hogy jön a baba még házasság előtt, mi történt? Lett házasság, vagy maradt az együttélés? Egyéb eset? Hány évesek voltatok akkor?
2011. jan. 19. 17:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
mi nem is terveztünk házasságot, 28 éves voltam, maradt az együtt élés, azóta lett még egy babánk
2011. jan. 19. 17:13
 2/16 anonim ***** válasza:
Összeházasodtunk,23 évesek voltunk.Amúgy kb. 1-2 év múlva terveztük az esküvőt.
2011. jan. 19. 17:13
 3/16 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
100%
Mi nem házasodtunk össze. Nem is akartam volna h "csak" a gyerek miatt elvegyen. Az olyan hülyén néz ki... Majd megkér ha úgy gondolja. De így is jól megvagyunk. :) 39 hkm
2011. jan. 19. 17:17
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

26 voltam, nem lett házasság, azóta sincs. Viszont a második gyereket várom.

Miért is kellett volna azonnal házasodni? Manapság már nem sokan csinálnak ebből ügyet szerintem. Nem mellesleg pont azt mondtam, engem azért senki ne vegyen el, mert jön a baba! Ha nagyon el akart volna venni, elvehetett volna előtte. Annyira nem akart, meg én sem akartam házasodni csak a papír miatt. Akkor meg babástól se akarjon, jó ez így is, nem a papíron múlik!

Egyébként valószínűleg szeretett volna esküvőt, de nincs lagzira pénzünk, anélkül meg nem az igazi. Nagyszerűen együtt tudunk élni papír nélkül is, ezt megbeszéltük, teljesen rendben van így minden.

2011. jan. 19. 17:18
 5/16 anonim ***** válasza:
a 17.17essel egyet értek,mi is igy voltunk.-azota különmentünk....
2011. jan. 19. 17:18
 6/16 kisnita ***** válasza:

Tervezett baba volt, de nem házasodtunk össze és eddig úgy néz ki nem is fogunk mert jó nekünk így is :)

Azt amikor már terhesen és csak a gyerek miatt házasodnak össze olyan furának tartom :S Egy barátnőm már nagy hassal esküdött augusztusban és októberben pedig szült, sokáig úgy láttam rajta, hogy csak a gyerek miatt házasodtak össze, pedig ő bizonygatta nekem, hogy ha nem lenne terhes akkor is hozzá menne a párjához, pedig alig fél éve voltak együtt mikor kiderült, hogy terhes szóval elég friss volt a kapcsolat. Hát remélem sosem fogja megbánni, hogy így döntött :)

2011. jan. 19. 17:25
 7/16 anonim ***** válasza:
Én is úgy gondolom, hogy csak azért mert jön a baba ne vegyen el, vegyen el mert úgy érzi... Egyébként meg mindketten úgy gondoljuk, hogy csak azért nem írjuk alá a papírt, hogy elmondhassuk házasok vagyunk!! Ha nem működik azután sem fog...Megvagyunk, szeretjük egymást, jön az első babánk aki fiú lesz, szerintem nem kell ennél több...
2011. jan. 19. 17:36
 8/16 anonim ***** válasza:

25évesek vagyunk,most várjuk a 2. babát,de nem vagyunk összeházasodva.Nem ragaszkodunk hozzá,meg az igazat megvallva nincs pénzünk sem rá.

Tényleg nem a papíron múlik,véleményünk szerint.Aztán lehet,egyszer,talán összeházasodunk.

Inkább a nagyszülők kérdezgetik állandóan,én családom,meg anyósomék,h mikor lesz lagzi,ha már két gyerek lesz/van! Még maradiak biztos. :)

2011. jan. 19. 17:42
 9/16 anonim ***** válasza:

Együtt élük 19 éve, 2 gyerekünk van (11 éves és majdnem 2 éves)

Elsőt 28, másodikat 37 évesen szültem.

Nem vagyok házasságpárti.

2011. jan. 19. 18:03
 10/16 anonim ***** válasza:
most várjuk a babát 21 vagyok a vőlegényem 20, összeházasodunk, de baba nélkül is ez lett volna, csak így kicsit hamarabb :D
2011. jan. 19. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!