Ki volt hasonló helyzetben? Végül hogy döntöttetek?
A férjemmel nem egyezik a véleményünk születendő kisfiúnk nevét illetően.
Ami nekem tetszik, neki nem és fordítva....:(
Kislányunk most 2 éves nála nem volt gond, egyből találtunk olyat ami mindkettőnknek tetszett.
De most nem jutunk dűlöre.. Ti hogyan döntöttétek el végül?
Szia
Mi is így voltunk. 36 hetes terhesen még nem volt neve a kisfiunknak. Ami apának tetszett az nekem nem jött be, ami pedig nekem tetszett, azt Ő vétózta meg. Végül kerestünk egy olyan nevet, ami mind a kettőnknek tetszett. (zárójelben hozzáteszem, hogy lánynév nélkül mentem szülni)
Most dolgozunk a kistesón. Szoktam poénkodni a párommal, hogy ugye mire megy majd a gyerek oviba, addigra azért találunk neki olyan nevet, ami mind a kettőnknek tetszik!?
Szia!
Mi kulfoldon elunk, itt nem kell a korhazban megmondani a baba nevet azonnal, hanem szules utan van egy bo honapunk hogy beregisztraljuk. Nos nekem akkor volt mar 1 fiam, akivel nagyon konnyu dolgunk volt, a masodik is az lett. Mi is ugyanebben a szituban voltunk mint ti. Ugy kepzeld el, hogy a szules utan 1 hettel meg nem volt nevunk, de mar be kellett ot regisztralnunk, mert a szuleim csak 2 hetig tudtak maradni. Ott ultunk a varoteremben az irodaban szorongatva a kinyomtatott magyar nevek listajat. Vegul az utolso pillanatban o is mondott egy nevet, en is es mikor lattuk leirva egymas mellett+a vezeteknevet, nagyon orultunk, mert mindkettonknek nagyon tetszett. :)
Nálunk is ez van valamilyen szinten! Ő a Csaba névhez nagyon ragaszkodik, nekem régebben tetszett (még terhességem előtt évekkel), de aztán ez megváltozott, és már nem rajongok érte! Én a különleges neveket szeretem mint Dominik, Alex,...stb! Ő viszont ezeknek nem hive.
Igy, mivel tudom miért ragaszkodik annyira a Csabihoz, és plusz kompromisszum képes vagyok azt mondtam jó legyen Csaba az első, de Alexnek kell lenni a második nevének!:) És ő is belement igy:)!
Próbáljátok vhogy megbeszélni és akkor már csak a sorrendet kell eldönteni:)!
Üdv 32 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!