Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy döntöttetek ebben a...

Hogy döntöttetek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Lányok, asszonyok, mikor kiderült, hogy jön a baba még házasság előtt, mi történt? Lett házasság, vagy maradt az együttélés? Egyéb eset? Hány évesek voltatok akkor?
2011. jan. 19. 17:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Sokáig próbálkoztunk a babával, nem akart összejönni. Az esküvővel úgy voltunk, hogy szeretnénk, de mindig volt valami fontosabb. Aztán tavaly nyáron úgy döntöttünk, hogy házasodjuk össze, csak a család lesz jelen. Már félig leszerveztük, közben a nyaralást is terveztük, szerveztük, amikor jött az élet legnagyobb ajándéka, a két csíkos teszt. :)

11 hetes voltam, mikor összeházasodtunk.

2011. jan. 19. 18:46
 12/16 anonim ***** válasza:
osszehaasodtunk, nyaron lesz a templomi:D boldogok vagyunk, mindig egymast akartuk, a baba jokor jott.
2011. jan. 19. 20:33
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi csak jövőre fogunk házasodni, amikor a baba már 1 éves lesz, és nem miatta, mert már a teherbe esés előtt is menyasszony voltam. Szüleim kérdezték, hogy nem akarunk-e még a baba előtt gyorsan egy esküvőt, de én csak emiatt nem fogom elkapkodni a dolgot. Manapság ez már tényleg nem számít
2011. jan. 19. 20:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Többször felvetődött az esküvő gondolata köztünk. Aztán kiderült, hogy terhes vagyok, mire megkérte a kezemet.

Szóval februárban házasodunk, júniusban jön a baba.

27,27 évesek

2011. jan. 19. 23:18
 15/16 anonim ***** válasza:

én 25 vagyok, párom 28. Idén nyár végére terveztük az esküvőnket, 1 éve vagyunk együtt!

Nyár végéből egy szolidabb, nyár elejei lagzi lesz, mivel addigra már 7 hónapos terhes leszek! Babanélkül is lett volna idén lagzi!

2011. jan. 20. 07:08
 16/16 márti1983 ***** válasza:
nekünk jövőhéten lesz az esküvőnk,18 hetes vagyok.mi már több mint 4 éve vagyunk eggyütt és másfél éve vagyunk jegyesek.terveztük a babát,tudtuk hogy mikorra készül el a ház.nekünk minden ugy alakult ahogy szerettük volna.
2011. jan. 20. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!