Megbántad az abortuszt? Kérlek írjátok le miért döntöttetek így és megbántátok-e
Nem bántam meg, 19 éves egyetemista voltam, karriertervekkel, pénz nélkül és a kellően stabil párkapcsolat sem volt meg hozzá - az egyetlen ésszerű megoldás volt az abortusz.
Ennek már több, mint 15 éve, azóta szép családom van, megvan az áhított karrier és a jó anyagi háttér. Nem bántam meg semmit.
Megbántam-e? Nem tudom. 19 voltam, egyetemista, a kapcsolat nem müködött.
Azóta van férjem, diplomám, egy kisfiam, de már 2,5 éve várjuk a kistesot és nem jön. Meddö lettem.
Mondhatod azt, h már van egy fiam és nem az abortusztól lettem meddö. Ez igy is van. DE ha megtartottam volna...
Nem lenne diplomám, férjem se és egyedül minimálbérböl nevelném a gyerekem, az apja meg fizetne kb 5000ft gyerektartást.
Összességében nem bántam meg, de sokszor eszembe jut.
Szia!
Sajnálom, hogy ezt mondom, de én sem bántam meg. 17 éves voltam, érettségi előtt álltam, nem voltunk rá felkészülve. Azóta lett szakmám, megházasodtam, lett pénzügyi háttér, és van egy 3 hónapos kisfiam. Az apja mellett ő életem legnagyobb szerelme. Ha akkor nem úgy döntök ahogy, most valahol nagyon szegényesen nevelném azt a gyereket, boldogtalanul. Sokszor eszembe jut, bánt a dolog, de tudom, hogy helyesen tettem, és ennek most meglett az eredménye.
Meg is bántam, meg nem is. Én 15 voltam, de a lelki trauma, amit akkor átéltem, kizökkentett a suliból. 16 éves korom óta egyedül vagyok, így is, meg úgy is egyedül lettem volna. Most 22 vagyok, van egy szerető párom, 12 hetes a picúr a pocakomban, és az ő segítségével fejezem be az iskolát estin. De minden évben azon a bizonyos márciusi napon gyújtok egy gyertyát.
Ja és nem mellesleg összetehetem a két kezem, hogy ez a picúr összejött, mert nagyon súlyos testi problémák alakultak ki bennem/rajtam az abortusz után.
Igaz végül nem abortuszom volt, hanem missed ab, de nem bántam 8volna9 meg.
21 éves voltam, terhes lettem, nem akaratm megtartani
Az aborusz előtti napon elkezdtem vérezni, UH-on csak üres petezsák volt(mondjuk előtte nem si ksézült UH)
Ennek 18 éve, azóta van 2 gyerekem.
De 21 évesen a semmire nem szültem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!