Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20éves terhes lányok! Miért...

20éves terhes lányok! Miért döntöttetek úgy, hogy megtartjátok a babát? és aki nem 20 éves, megtartotta-e volna 20évesen?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, ma fogok tesztet venni.
2011. jan. 13. 08:41
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
En 20 eves vagyok.A parommal egy honapja probalkozunk,hogy legyen baba.Jelenleg ott tartok,hogy 3napja kesik a menstruaciom.Tesztet csinaltam 3napja,de egy csik jott ki.Hetvegen csinalok masik tesztet,mert erzem ,hogy nem volt jo a teszt.Vannak mensi szeru fajasaim.Rendesen ugy erzem,mint amikor beteg vagyok.Ugy faj a hasam es a derekam,csak eppen nem folyik semmi belolem.Nagyjabol ennyi.En erettnek tartom magam egy babahoz.Es semmi fele keppen nem vetetnem el ,hogyha ugy van.Te szeretned a babat?Vagy csak a veletlen muve?Kerlek irj reszletesebben,mivel erdekel a torteneted.:)
2011. jan. 13. 08:54
 2/22 anonim ***** válasza:
63%

Hát nem épp a véletlen műve, inkább a leendő anyukáé és apukáé.

Én soha nem vetetnék el babát, 22 évesen szültem az elsőt, igaz mi terveztük.

De ha még nem akarsz, akkor védekezz. Ilyen egyszerű.

2011. jan. 13. 09:09
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 évesen már 1 éve voltam a párommal.Védekeztünk,mégis féltem attól nehogy teherbe essek.Viszont amikor már akartuk a babát nem jött össze,így most 31 vagyok és az elsőt várom.Bárcsak 20 évesen estem volna teherbe :)Semmiféleképpen nem vetetném el.

39hkm

2011. jan. 13. 09:14
 4/22 A kérdező kommentje:

első, de aranyos vagy :))

nekem is olyan hasfájásos dolgaim vannak vasárnap óta, vasárnap kellett volna megjönnie.

kb.3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését különböző problémák miatt. azóta óvszerrel VÉDEKEZÜNK ( kedves második ) Igazából akarnám is, meg nem is a babát. azért nem pl, mert nincs lakásunk. ő is a szüleivel él és én is az enyémekkel, mert eddig nem volt pénzünk összeköltözni külön. neki most lett egy elég jó állása, de nekem nincsen csak egy 4órás idáig, és igy nemtudnánk fizetni egy albérletet, a szüleim nyakára meg nem akarom megszülni, csak akkor, ha külön megyünk. nálatok hogy van ez ? külön vagytok ?

mi már 6 éve vagyunk együtt.

ma fogok tesztet venni, és nagyon félek. :(

de jó, hogy így egymásra találtunk :))

2011. jan. 13. 09:31
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

én 20 évesen lettem várandós, nem tervezett baba volt, felelőtlenek voltunk, ráadásul csak pár hónapja ismertük egymást, egyetemista voltam, mellette dolgoztam már egy éve, de nem voltam bejelentve, albérletben laktam, s bár a gyermekem apjának jó körülményei voltak, de ez nem segített rajtam miután szétmentünk, szóval lettek volna érveim az abortusz mellett. szerintem kevés olyan rossz körülmény létezik, ami miatt érdemes lenne elvetetni egy babát. esetleg ha az éhhalál, a kilakoltatás és a börtön fenyeget egyszerre.

a pénz és a lakhatás a ti problémátok, ha jól értem. hát képzeld el a pillanatot, ahogy ott állsz a kezedben a pozitív terhességi teszttel, pocidban egy kis életke, és te azt mondod: bocs kicsim, bár apád és én együtt, szeretetben nevelnénk fel, tök szar lenne a nagyidékkal együttlakni, úgyhogy jelen helyzetben a halálodat tartom a kisebbik rossznak, ugye te is így gondolod, gyermekem?

bár nemhiszem hogy téged meg kéne győzni, a szavaid alapján megtartanád, csak félsz a kevéssé ideális körülményektől. ezt megértem. sok anyagi kellemetlenséget én is szívesen kihagytam volna az életemből.

amúgy én visszaköltöztem a szüleimhez a babám első életévében, és bár én is féltem, hogy jajj, a nyakukon leszek, végül megsiratták az elköltözésünket.

a átmeneti szülőkkel való együttlakás nem igazi ellenérv szerintem.

2011. jan. 13. 10:01
 6/22 anonim ***** válasza:
91%
szia! 20 évesen lettem terhes, 1 éve voltunk együtt a barátommal.Először kicsit megijedtünk, mert nem terveztük, bizonytalanok voltunk mi legyen, csak annyit tudtam nem bírnám elvenni ennek a kis élőlénynek az életét, és igazán nincs is rá okom, mert sztem csak komoly indok(pl betegség esetén) lehet róla szó.Elmentünk a tanácsadóhoz mit javasol, mindketten 20 évesek vagyunk, főiskolások, nincs állásunk, csak diák munkát szoktunk vállalni, nincs lakásunk, nincs fizetésünk,de mindennél jobban szeretjük egymást, és helyesen akarunk dönteni. Megtartottuk elmondtuk a szülőknek akik persze nem lelkesedtek először, most 25 hetes terhes vagyok, és szerencsésnek mondhatom magam, mert a szüleink, kiállnak mellettünk, szívesen segítenek, van egy öcsim, megkapjuk az ágyát babakocsiját, hintáját,etetőszékét, kocsiba való babaülését, kicsi ruháit stb. tényleg rengeteg olyan mindent ami nagyon sokba kerülne. Természetesen az uht meg a baba ellátásával járó költségeket mi álljuk a párommal, nyáron majd dolgozik stb.Meg vettünk mi is ruhát meg pelenkát meg ilyeneket. Olyan erős háttérrel rendelkezünk, hogy összetehetjük a kezünket. Nem a szülők terhére tartjuk meg, mert tényleg igyekszünk,mindent megoldani,és majd baba mellett befejezzük a fősulit, és sztem ha elég szorgalmasak vagyunk 2-3 év alatt, teljesen egyenesbe jövünk.Nagyon várom már, hogy a kezemben tarthassam ezt a picurit, a nagyszülők meg aztán még lelkesebbek :D 21/L
2011. jan. 13. 11:02
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 10:01

Ilyen bölcs választ ritkán olvasni itt.

Kedves kérdező, olvasd át még párszor.

2011. jan. 13. 11:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vetettném el mindent meg lehet oldani ha az ember akarja.Hidd el utána még rengeteg időtök lesz rendezödni.A szülők pedig igenis attól szülők hogy amiben tudnak segitenek is.Persze ezzel nem azt akarom mondani hogy nekik szüld de semmi rossz nincs abban ha az elején egy kicsit besegitenek.Eljön az idő anikor ezt meghálálhatjátok.Igaz én már nem vagyok 20 éves."3 vagyok tehát nem sokkal több most várom az első babámat.
2011. jan. 13. 11:26
 9/22 anonim ***** válasza:
23 vagyok akart lenni
2011. jan. 13. 11:27
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én 19 éves vagyok, de 20 leszek, mikor szülni megyek. A párommal 2éve vagyunk együtt, de nem terveztük a babát, és csak a véletlen műve volt, hogy ő lett, mivel én szedtem fogamzásgátlót!!! 3napja késett, mikor csináltam egy tesztet, ami erősen pozitív lett! Nem szerettem volna elvetetni, mert sosem lettem volna képes ilyen műtéten átesni, nem volt hozzá lelkierőm! Igaz sokáig kétségek közt voltam, de végül döntöttem, és megtartottam, amit egyáltalán nem bánok! 26+1 hetesek vagyunk, április 20.-án pedig érkezni fog a kiscsajszi! :-)
2011. jan. 13. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!