20éves terhes lányok! Miért döntöttetek úgy, hogy megtartjátok a babát? és aki nem 20 éves, megtartotta-e volna 20évesen?
Hát nem épp a véletlen műve, inkább a leendő anyukáé és apukáé.
Én soha nem vetetnék el babát, 22 évesen szültem az elsőt, igaz mi terveztük.
De ha még nem akarsz, akkor védekezz. Ilyen egyszerű.
Én 20 évesen már 1 éve voltam a párommal.Védekeztünk,mégis féltem attól nehogy teherbe essek.Viszont amikor már akartuk a babát nem jött össze,így most 31 vagyok és az elsőt várom.Bárcsak 20 évesen estem volna teherbe :)Semmiféleképpen nem vetetném el.
39hkm
első, de aranyos vagy :))
nekem is olyan hasfájásos dolgaim vannak vasárnap óta, vasárnap kellett volna megjönnie.
kb.3 hónapja hagytam abba a fogamzásgátló szedését különböző problémák miatt. azóta óvszerrel VÉDEKEZÜNK ( kedves második ) Igazából akarnám is, meg nem is a babát. azért nem pl, mert nincs lakásunk. ő is a szüleivel él és én is az enyémekkel, mert eddig nem volt pénzünk összeköltözni külön. neki most lett egy elég jó állása, de nekem nincsen csak egy 4órás idáig, és igy nemtudnánk fizetni egy albérletet, a szüleim nyakára meg nem akarom megszülni, csak akkor, ha külön megyünk. nálatok hogy van ez ? külön vagytok ?
mi már 6 éve vagyunk együtt.
ma fogok tesztet venni, és nagyon félek. :(
de jó, hogy így egymásra találtunk :))
én 20 évesen lettem várandós, nem tervezett baba volt, felelőtlenek voltunk, ráadásul csak pár hónapja ismertük egymást, egyetemista voltam, mellette dolgoztam már egy éve, de nem voltam bejelentve, albérletben laktam, s bár a gyermekem apjának jó körülményei voltak, de ez nem segített rajtam miután szétmentünk, szóval lettek volna érveim az abortusz mellett. szerintem kevés olyan rossz körülmény létezik, ami miatt érdemes lenne elvetetni egy babát. esetleg ha az éhhalál, a kilakoltatás és a börtön fenyeget egyszerre.
a pénz és a lakhatás a ti problémátok, ha jól értem. hát képzeld el a pillanatot, ahogy ott állsz a kezedben a pozitív terhességi teszttel, pocidban egy kis életke, és te azt mondod: bocs kicsim, bár apád és én együtt, szeretetben nevelnénk fel, tök szar lenne a nagyidékkal együttlakni, úgyhogy jelen helyzetben a halálodat tartom a kisebbik rossznak, ugye te is így gondolod, gyermekem?
bár nemhiszem hogy téged meg kéne győzni, a szavaid alapján megtartanád, csak félsz a kevéssé ideális körülményektől. ezt megértem. sok anyagi kellemetlenséget én is szívesen kihagytam volna az életemből.
amúgy én visszaköltöztem a szüleimhez a babám első életévében, és bár én is féltem, hogy jajj, a nyakukon leszek, végül megsiratták az elköltözésünket.
a átmeneti szülőkkel való együttlakás nem igazi ellenérv szerintem.
A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:01
Ilyen bölcs választ ritkán olvasni itt.
Kedves kérdező, olvasd át még párszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!