Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20éves terhes lányok! Miért...

20éves terhes lányok! Miért döntöttetek úgy, hogy megtartjátok a babát? és aki nem 20 éves, megtartotta-e volna 20évesen?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok, ma fogok tesztet venni.
2011. jan. 13. 08:41
1 2 3
 11/22 Andrea1987 ***** válasza:
100%
Én 23 vagyok 11 hónapja vagyunk együtt a párommal. Ö 32 és az első babánkat várjuk,bár tervezve volt,de ha nem lett volna akkor is megtartottam volna.Gondold meg jól!Egy kis életről van szó.
2011. jan. 13. 12:56
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én 19 évesen estem teherbe 20 voltam mikor szültem,nem terveztük, de volt hely semmi nem volt ellene. most 22 leszek februárba, és júniusba jön a tesó. 4 és fél éve vagyunk együtt, mi külün lakunk a szülőktől, vettünk családiházat, mindenünk megvan ami kell.
2011. jan. 13. 13:29
 13/22 anonim ***** válasza:
50%
én 22 évesen en nem szültem volna,24 évesen mentem férjehez akkor már 6 éve voltunk eggyütt,de nem éreztem meg magam felkeszültnek.végül kiderült ogy jobb is mert 3 év mulva elváltunk.most 36 évesen vagyok terhes..és most érzem hogy kész vagyok az anyaságra...tehat szerintem erezni kell mikor vagy rá kész testileg,lelkileg...
2011. jan. 14. 10:24
 14/22 anonim ***** válasza:
67%

Én nem 20 évesen lettem terhes hanem 18. 3 éves voltunk együtt. Igaz nem volt tervezve, de így jött ki. Nem volt szívem elvetetni, megcsináltam mellette az érettségit, és azóta is járok suliba, egyáltalán nem bántam meg, imádom! Azóta egy éves a leányzóm.

20 éves anyuka

2011. jan. 15. 15:20
 15/22 anonim ***** válasza:
20éves vagyok és 36 hetes,a párom 33 éves,nem tervezett baba volt,amikor megtudtam h terhes vagyok(tavaj május 31-én teszteltem),még érettségi szóbeli elött álltam, mivel elsönek szakmát tanultam és utánna nappalin érettségiztem le nem dolgoztam semmit.így ugye semmi pénz nem fogok kapni csak gyes-t meg családit.De a párom már nagyon szeretett vona babaát és hálistennek tudjuk így is válalni,mert jó munkahelye van,magas beosztásba dolgozik.Ezért is mertem beválalni a babát!Nem tudom hogyha nem lenne ennyire stabil a helyzet akkor mit tettem volna!
2011. jan. 15. 15:39
 16/22 anonim ***** válasza:
21 éves vagyok,38 hetes terhes!Véletlen baba lett de mi mindig azt mondtuk a párommal hogy ha teherbe esnék nem vetetnénk el!Mi 4 éve vagyunk együtt és szeptember óta házasok:)
2011. jan. 15. 22:41
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
Miert van, hogy csak azoknak jon konnyen a baba, akik nem is szeretnek? En 20voltam mikor elkezdtunk probalkozni, de sehogy sem akart osszejonni. Most 22 vagyok, es vegre itt vannak a babaim a pocimba, de mit meg nem adtam volna ha elobb sikerul. Tudom vannak akik sokkal tobbet varnak ennel, de olyan szornyuek ezek a honapok. Bar azoknak sikerulne hamar akik nagyon szeretnek azt a babat.
2011. jan. 15. 22:55
 18/22 anonim ***** válasza:
Hm....Nekem meg azt mondták hogy nehezen eshetek teherbe...és mégis..Még ha nem is terveztük...
2011. jan. 15. 23:20
 19/22 A kérdező kommentje:

megjött úgyhogy nem kell még gondolkodnom.

de bevallom beleéltem már magam kicsit... :(

remélem hamarosan lesz nekem is munkám és elkezdhetünk igaziból próbálkozni.

azért jöhetnek még válaszok !

2011. jan. 16. 12:59
 20/22 HorváthNikoletta ***** válasza:
én is 20 éves vagyok februárban volt egy vetélésem sajnos nem tervezett baba volt de meg szerettem volna tartani de sajnos elment.most ugy vagyok vele hogy nagyon szeretnék babát de lehet hogy várok vele míg el nem kezdek dolgozni mi albérletben lakunk a párommal és 3 éve vagyunk együtt.ma fogok csinálni terhességi tesztet mert barnás folyásom van és a biztonság kedvéért csinálok egyet.ha véletlen becsuszna egy baba biztosan nem vetettném el.
2013. júl. 5. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!