Kedves Kismamik! Mennyi együttélés után döntöttetek úgy hogy babát vállaltok?
Ha a párod korainak tartja, akkor korai. Kérdezd meg tőle, hogy mit gondol...
Mi egy hónap együtt járás után elterveztük a közös életünket. Ennek már öt és fél éve. Két kislányunk van (eddig. :o)
Szia!
Meg fognak kövezni, de leírom!
Mi 4éve voltunk együtt, én 18éves voltam, mikor teherbe estem. 19 éves voltam az első babánál, 20 a másodiknál. Szóval 4éve voltunk együtt.
Látszólag imádott, de a végén csak a figyelmemet akarta elterelni a piszkos kis dolgairól, ezért akarta annyira a gyereket.
Elváltunk. Sokáig egyedül voltam velük.
Aztán találkoztam valakivel. Amolyan meglátni és megszeretni volt. Első nap beszélgettünk, második nap az ágyban voltunk. Talán egy hét után össze is jött a bébi. Most 5hónapos terhes vagyok, és életem legjobb döntése volt!
Szóval nem az idő dönti el! :-)
Mi négy év után vállaltunk babát,a nővéremék négy hónap után...
30+3 kismami
Mi 3 hónap után döntöttünk a gyerekvállalás mellet.Igaz csak 1 évvel később jött össze.
Mi 9 hónapon belül már házasok voltunk.
Mindkettőnknek volt viszonyítási alapja előző kapcsolatok/házasságból.Nem is voltunk olyan fiatalok.(26 ill.30 éves)Tudtuk mit akarunk,mit várunk el magunktól egymástól.
Ennek 10 éve.
Mindkét esetre tudok pozitív és negatív példát is.Nem ezen múlik a kapcsolat kimenetele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!