Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamik! Mennyi...

Kedves Kismamik! Mennyi együttélés után döntöttetek úgy hogy babát vállaltok?

Figyelt kérdés
Én 9 hónapja élek együtt a párommal és bennem már elég erősen él a vágy egy közös baba után.Van itt olyan köztetek aki ilyen hamar vállalt gyermeket?Nem volt esetleg korai?
2011. jan. 7. 13:40
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
Párommal 1 hónap múlva leszünk 2 évesek, idén ősszel kezdtünk el házat nézni, az összeköltözést tervezni, s a kis babónk szinte ezzel egy időben kopogtatott hozzánk :) Igazán nem is terveztük, ill. nem voltunk még komolyan ráállva a dologra, de ő tudta mikor kell érkezni :) Napokban zajlik a házvásárlás, február-márciusban lesz csak közös otthonunk, de egy percig nem volt kérdés a kicsi sorsa!
2011. jan. 11. 16:25
 32/49 anonim válasza:

Szia!

Mi októberben voltunk 3 éve együtt. Az első évben mikor olyan nagyon dúlt a szerelem én is szerettem volna gyereket. Aztán új házba költöztünk és akkor lemondtam erről egy kis időre, de az elmúlt hónapokban megint felerősödött bennem az érzés.

Pont vasárnap ültem le vele erről beszélgetni, mert kb. 1 éve még el sem tudta képzelni a dolgot ( de mióta a bátyjának megszületett a lány azóta felnegedett :)). Nos meglepődtem mikor azt mondta, hogy lassan jöhet a baba, ha úgy gondolom én is. :) Nagyon jól esett ez a válasz! És várom a napot mikor én is mosolyogva jövök ki a nődokitól :D

Sok sikert!

2011. jan. 11. 16:44
 33/49 anonim ***** válasza:
Mi hat év után vállaltuk a babát.Ebből 5 éve együtt élünk és fél vagyunk házasok.
2011. jan. 11. 16:48
 34/49 anonim ***** válasza:
6 év után érkezett az első gyermekünk,akkor házasodtunk össze.azóta eltelt még 7 év és most várjuk a 4. gyermekünket.:) de több nem lesz!:)
2011. jan. 11. 17:29
 35/49 anonim ***** válasza:

1,5 hónap együtt JÁRÁS után:) azóta is boldogan élünk,most már 2 kislánnyal,de már várom a 3. babát:)

Nagyon jól megvagyunk:))

2011. jan. 11. 18:02
 36/49 anonim ***** válasza:
4 éve voltunk együtt, mikor megszületett. Tervezett baba volt. Én már kb. 2 év után tudtam, hogy csak neki szeretnék szülni, de ő akkor még korainak érezte, így vártunk. 3 év után megkérte a kezem, összeházasodtunk és utána vágtunk bele a babaprojektbe. Hála Istennek gyorsan jött. Én nem bántam meg, mert garancia nincs semmire. Most 3 éves a fiunk és nagyon boldogok vagyunk. Még mindig nagyon imádom a férjemet és sokkal teljesebb lett az életünk a picúrral (aki már nem is olyan pici). Most a kistesón gondolkozunk, de még elég fiatalok vagyunk (huszonévesek), ráérünk.
2011. jan. 11. 18:03
 37/49 anonim ***** válasza:
Szia!Az én párom 35 éves én meg 30.Megismerkedtünk,rá 3 hónapra épp néztünk valami romantikus babás filmet amikor azt mondta,hogy beválallna tőllem egy gyereket.Én addig nem is feszegettem a témát.Mondtam neki,hogy én is.Aznap már neki is láttunk! :)fél év múlva lettem terhes és most 9 hónapos a fiúnk! :)Nagyon boldogok vagyunk és nem bántuk meg!
2011. jan. 11. 18:50
 38/49 anonim ***** válasza:

Másfél éve voltunk együtt, de már egy év után elkezdtünk próbálkozni. Napokon belül megszületik az első gyermekünk. NEm bánta meg egyikünk sem, boldogabbak vagyunk, mint valaha.

Nálunk teljesen tudatos volt, mindketten szerettünk volna kisbabát egymástól, nem is egyet :)

25 éves 38 hetes km.

2011. jan. 11. 18:53
 39/49 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
Hát, azt hiszem én leszek itt a "rekorder" :) Bár nálunk véletlenül csúszott be a baba. 1,5 hónapja ismertük egymást. Megtartottuk és nagyon boldogok vagyunk azóta is, nincs közöttünk semmi vita. 37 hetes
2011. jan. 11. 19:22
 40/49 anonim ***** válasza:
Mi 9 ev utan dontottunk ugy,hogy johet.Vagyis en ,mert o mar reg szeretett volna babat.Egyebkent 2010 aug 28-an hazasodtunk ossze,es most jan 5-re volt kiirva a kisfiunk szuletese ,de meg nem erkezett meg.
2011. jan. 11. 19:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!