Kedves Kismamik! Mennyi együttélés után döntöttetek úgy hogy babát vállaltok?
Figyelt kérdés
Én 9 hónapja élek együtt a párommal és bennem már elég erősen él a vágy egy közös baba után.Van itt olyan köztetek aki ilyen hamar vállalt gyermeket?Nem volt esetleg korai?2011. jan. 7. 13:40
11/49 anonim válasza:
Mi 10hónapja voltunk együtt és 4hónapja éltünk együtt amikor kiderült,hogy terhes vagyok.:)Már 4éve vagyunk együtt és 1hét mulva születik a második baba.
12/49 anonim válasza:
Mi most leszünk 1 éve együtt és most vagyok 8 hetes terhes! terveztünk babát de nem most, de a kis pocilakó még jobban összehozott minket!
13/49 anonim válasza:
Első majdnem 8 év múlva csúszott be (nem terveztünk még gyereket), a második az együttélésünk 17. évében fogant.
Idén nyáron lesz a "20 éve együtt vagyunk évfordulónk", nem vagyunk házasok.
Fiunk hétfőn lesz 11 éves, lányunk márciusban 2.
Nekem irtó korainak tűnik, de ez csak az én véleményem.
Mondjuk mi úgy kezdtük, hogy az eslő évben- 6hét együttjárás után-rögtön elvitték a páromat katonának:-))))
14/49 A kérdező kommentje:
De jó ilyeneket olvasni, hogy hamar lett babuka!Már azt hittem, hogy én vagyok egy kicsit felelőtlen, hogy egy viszonylag fiatal kapcsolatra vállalnék gyermeket.Akkor lehet hogy komolyan leülök beszélgetni a párommal, hátha mégis ráveszem.Bár eröletetni nem fogok semmit.Remélem hamarosan beszámolok róla hogy én is babát várok.Ja és azért is szeretném "sűrgetni" a dolgot mert PCOS szindrómám van és lehet hogy nem könnyen fogok teherbe esni.
2011. jan. 7. 14:24
15/49 anonim válasza:
Szia! Mi 2 és fél év után vállaltuk, úgy érzem kellett is ennyi idő.
16/49 anonim válasza:
Párommal egy hét után összeköltöztünk. 1 éves együttélésünkkor már pozitív volt a teszt.
Kisfiúnk most 2 éves, és nemsokára megszületik a hugocskája is:)
Most 3,5 éve vagyunk együtt, azóta már önálló lakást bérlünk minden rokontól távol.
17/49 anonim válasza:
Megismerkedésünk után szinte azonnal a közös jövőt terveztük, 6 hónap után össze is házasodtunk. Sajnos a baba váratott magára 1,5 évet, de megérte, napokon belül megszületik a kislányunk:D
19/49 anonim válasza:
Mi 2009. december 04 óta vagyunk együtt a párommal. 2010 március elején összeköltöztünk, március végén megfogant a baba. 2010 december 04-én(pont 1 évre rá) összeházasodtunk és december 10-én megszületett gyönyörű kislányunk. Nem tervezett baba volt, később szerettük volna. De ennek így kellett történnie. Én 36 éves vagyok, ő 35.
20/49 anonim válasza:
7 éve voltunk együtt a párommal, ebből 2 évet már összeköltözve töltöttünk. Most vagyok 10 hetes terhes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!