Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kedves Kismamik! Mennyi...

Kedves Kismamik! Mennyi együttélés után döntöttetek úgy hogy babát vállaltok?

Figyelt kérdés
Én 9 hónapja élek együtt a párommal és bennem már elég erősen él a vágy egy közös baba után.Van itt olyan köztetek aki ilyen hamar vállalt gyermeket?Nem volt esetleg korai?
2011. jan. 7. 13:40
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:

Én is írok egy - számodra - pozitív példát:

9 hónapja ismertük egymást, még nem voltunk összebútorozva (de már terveztük), mikor terhes lettem.

Házasodni nem szeretnénk...

31 hetes km

2011. jan. 7. 16:46
 22/49 anonim válasza:
Mi 16 hónapja vagyunk együtt a Kedvesemmel,7hónapja lakunk együtt.6hónapos kismami vagyok.Nem terveztük a Babát,de már nagyon örülünk neki.A párom 25 éves,én 22.Nem régóta vagyunk 1ütt az igaz,de stabil,felelösségteljes emberek vagyunk,kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.Bízom benne hogy a közös kis Bébink,akit ö is nagyon vár,még jobban megerösít bennünket,és értelmet ad a közös életünknek.Szerintem nem feltétlenül az a lényeg hogy mennyi idöt éltek együtt,bár az tény hogy lakva ismerni meg igazán a másikat.Az exemnek 6év után,3év 1ütt éléssel sem szültem volna gyereket.Szerintem ne aggódj ezen,bár senki se lát a jövöbe.Optimistának kell lenni,és mindenböl a legjobbat kihozni.Mindenkinek sok szerencsét kivánok
2011. jan. 7. 18:29
 23/49 anonim ***** válasza:

Januarban ismerkedtunk meg, februartol voltunk egyutt, majusban koltoztunk ossze, novemberben hataroztunk ugy, hogy johet a baba, marciusban fogant meg.

Tehat az egyuttelesunk 11. honapjaban.

Azota ket gyermek van es a mai napig dul a szerelem. :-)

2011. jan. 7. 19:13
 24/49 anonim ***** válasza:
Mi 8 és fél év után (ebből 7 és fél éve együtt élünk) gondoltuk úgy, hogy jöhet a baba. Pontosabban én gondoltam úgy, mivel a párom már sokkal hamarabb szeretett volna kicsit, de mivel úgyis nekem kell megszülnöm, ezért tudatosítottam benne, hogy örülök neki, de én még nem állok készen az anyaságra. Megértette:) Egyébként október végén elhatároztuk magunkat, december elején pedig már pozitív volt a teszt:)
2011. jan. 7. 20:36
 25/49 anonim ***** válasza:

1,5 éve voltunk együtt, és kb ebből 8 hó együtt lakás volt, mikor megfogant a bébi, rá 2 hónapra volt az esküvő (hát nem gondoltuk, hogy ilyen hamar összejön a baba :) ), ennek már sok éve, most lesz 4 éves. És jön a tesó.

Nem ezen múlik!

Vannak, akik 10 évig laknak együtt, utána házasodnak, majd 2 év múlva elválnak...

Te tudod, hogy érett-r rá a kapcsolat. Sok nehézség is jön ám a sok öröm mellé. :)

2011. jan. 7. 20:38
 26/49 anonim ***** válasza:
Nem egészen 3 év után.
2011. jan. 7. 22:41
 27/49 anonim ***** válasza:
Egy kapcsolatot egy gyerek mindig próbára tesz. Nem tartja össze a párt ha gyerek van, hanem ellenkezőleg. Lelkileg sokan ilyenkor eltávolodnak egymástól. Teljesen mindegy, hogy hónapok vagy évek múlva érkezik a baba. Ha a kapcsolat biztos, jól működik, akkor kiállja a gyerek/ek szakítópróbáját is. Az a fontos, hogy a gyerekvállalás két ember döntése legyen. Akkor nem érzi magát egyik fél sem, hogy sarokba szorítják. Tehát én azt mondom, ha érettnek érzed magadat a baba vállalásra és a párod is benne van, akkor nincs miért aggódnod.
2011. jan. 8. 10:19
 28/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat is.Remélem hogy hamarosan a párom is szeretne Tőlem kisbabát.Azt már tudom, hogy semmit nem fogok ráeröltetni nem fogom őt ezzel a témával zaklatni, inkább kivárom az időmet, mert tudom, hogy hamarosan el fog jönni.
2011. jan. 10. 14:57
 29/49 anonim ***** válasza:

Én pont 9 hónap után estem teherbe.

Nálunk úgy ment, hogy megismerkedés után egy hónappal összeköltöztünk, rá egy hónapra eljegyzés, utána négy hónappal esküvő, majd az esküvő után 3 és fél hónappal lettem terhes.

Most várjuk a második babát. :)

2011. jan. 11. 15:48
 30/49 anonim ***** válasza:

Én 28 vagyok a férjem 40 (az arány majdnem mint nálatok) :)

10 hónapja ismertük egymást amikor belefogtunk a "bébi gyártásba", bár Ő már korábban is rajta lett volna. A második hónapban jött össze :) most 34 hetes boldog kismama vagyok egy nagyon boldog párral az oldalamon!

Nem ismerem a párod, de szerintem egy ilyen korú férfi és nő már el tudja dönteni, hogy mit és kit akar! Van elég tapasztalat a hátatok mögött, nem kell (és minek is?!) éveket várni! Ha nincs bennetek kétség, hogy egymást szeretnétek egy életen át akkor nem kell foglalkozni azzal, hogy mióta vagytok együtt...

2011. jan. 11. 15:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!