Kedves Kismamik! Mennyi együttélés után döntöttetek
úgy hogy babát vállaltok?
Figyelt kérdés
Én 9 hónapja élek együtt a párommal és bennem már elég erősen él a vágy egy közös baba után.Van itt olyan köztetek aki ilyen hamar vállalt gyermeket?Nem volt esetleg korai?
9 hónapja ismertük egymást, még nem voltunk összebútorozva (de már terveztük), mikor terhes lettem.
Házasodni nem szeretnénk...
31 hetes km
2011. jan. 7. 16:46
22/49 anonim válasza:
Mi 16 hónapja vagyunk együtt a Kedvesemmel,7hónapja lakunk együtt.6hónapos kismami vagyok.Nem terveztük a Babát,de már nagyon örülünk neki.A párom 25 éves,én 22.Nem régóta vagyunk 1ütt az igaz,de stabil,felelösségteljes emberek vagyunk,kiegyensúlyozott a kapcsolatunk.Bízom benne hogy a közös kis Bébink,akit ö is nagyon vár,még jobban megerösít bennünket,és értelmet ad a közös életünknek.Szerintem nem feltétlenül az a lényeg hogy mennyi idöt éltek együtt,bár az tény hogy lakva ismerni meg igazán a másikat.Az exemnek 6év után,3év 1ütt éléssel sem szültem volna gyereket.Szerintem ne aggódj ezen,bár senki se lát a jövöbe.Optimistának kell lenni,és mindenböl a legjobbat kihozni.Mindenkinek sok szerencsét kivánok
2011. jan. 7. 18:29
23/49 anonim válasza:
Januarban ismerkedtunk meg, februartol voltunk egyutt, majusban koltoztunk ossze, novemberben hataroztunk ugy, hogy johet a baba, marciusban fogant meg.
Tehat az egyuttelesunk 11. honapjaban.
Azota ket gyermek van es a mai napig dul a szerelem. :-)
2011. jan. 7. 19:13
24/49 anonim válasza:
Mi 8 és fél év után (ebből 7 és fél éve együtt élünk) gondoltuk úgy, hogy jöhet a baba. Pontosabban én gondoltam úgy, mivel a párom már sokkal hamarabb szeretett volna kicsit, de mivel úgyis nekem kell megszülnöm, ezért tudatosítottam benne, hogy örülök neki, de én még nem állok készen az anyaságra. Megértette:) Egyébként október végén elhatároztuk magunkat, december elején pedig már pozitív volt a teszt:)
2011. jan. 7. 20:36
25/49 anonim válasza:
1,5 éve voltunk együtt, és kb ebből 8 hó együtt lakás volt, mikor megfogant a bébi, rá 2 hónapra volt az esküvő (hát nem gondoltuk, hogy ilyen hamar összejön a baba :) ), ennek már sok éve, most lesz 4 éves. És jön a tesó.
Nem ezen múlik!
Vannak, akik 10 évig laknak együtt, utána házasodnak, majd 2 év múlva elválnak...
Te tudod, hogy érett-r rá a kapcsolat. Sok nehézség is jön ám a sok öröm mellé. :)
2011. jan. 7. 20:38
26/49 anonim válasza:
Nem egészen 3 év után.
2011. jan. 7. 22:41
27/49 anonim válasza:
Egy kapcsolatot egy gyerek mindig próbára tesz. Nem tartja össze a párt ha gyerek van, hanem ellenkezőleg. Lelkileg sokan ilyenkor eltávolodnak egymástól. Teljesen mindegy, hogy hónapok vagy évek múlva érkezik a baba. Ha a kapcsolat biztos, jól működik, akkor kiállja a gyerek/ek szakítópróbáját is. Az a fontos, hogy a gyerekvállalás két ember döntése legyen. Akkor nem érzi magát egyik fél sem, hogy sarokba szorítják. Tehát én azt mondom, ha érettnek érzed magadat a baba vállalásra és a párod is benne van, akkor nincs miért aggódnod.
2011. jan. 8. 10:19
28/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat is.Remélem hogy hamarosan a párom is szeretne Tőlem kisbabát.Azt már tudom, hogy semmit nem fogok ráeröltetni nem fogom őt ezzel a témával zaklatni, inkább kivárom az időmet, mert tudom, hogy hamarosan el fog jönni.
2011. jan. 10. 14:57
29/49 anonim válasza:
Én pont 9 hónap után estem teherbe.
Nálunk úgy ment, hogy megismerkedés után egy hónappal összeköltöztünk, rá egy hónapra eljegyzés, utána négy hónappal esküvő, majd az esküvő után 3 és fél hónappal lettem terhes.
Most várjuk a második babát. :)
2011. jan. 11. 15:48
30/49 anonim válasza:
Én 28 vagyok a férjem 40 (az arány majdnem mint nálatok) :)
10 hónapja ismertük egymást amikor belefogtunk a "bébi gyártásba", bár Ő már korábban is rajta lett volna. A második hónapban jött össze :) most 34 hetes boldog kismama vagyok egy nagyon boldog párral az oldalamon!
Nem ismerem a párod, de szerintem egy ilyen korú férfi és nő már el tudja dönteni, hogy mit és kit akar! Van elég tapasztalat a hátatok mögött, nem kell (és minek is?!) éveket várni! Ha nincs bennetek kétség, hogy egymást szeretnétek egy életen át akkor nem kell foglalkozni azzal, hogy mióta vagytok együtt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!