Nevessek vagy sírjak? Spontán négyesikrek!
Figyelt kérdés
Tegnap voltunk az első ultrahangon, és spontán fogant négyes terhességem van. Három petezsák van, de az egyikben egypetéjű ikrek vannak. Mind a négy él, és növekszik...2009. jan. 24. 09:26
81/88 anonim válasza:
Kis göndörkék,nagyon szépek:)))
82/88 anonim válasza:
huh rátaláltam erre a kérdésre és hát muszáj ideírnom h nagyon nagyon gratulálok Nektek,sajna a képet nem mutatja a kis ikreidről nekem de biztos nagyon édesek voltak és most is azok a lánykák:)2 nap és 6 évesek,aztán jöhet az iskola,igazi nagylányok már:)) sok boldogságot még és egy kisfiút is a lányok mellé ;)
84/88 anonim válasza:
Pont egy evvel fiatalabbak, mint a fiam, holnapra boldogsagos szulinapot kivanunk nektek. ❤
85/88 anonim válasza:
Szia!
Remélem még olvasod a GYK-t, miújság veletek? Hogy vannak a gyerekek? :)
86/88 anonim válasza:
nagyon boldog szulinapot a kislanyaidnak igy ismeretlenul is(aki nem tudta a kepet megnezi Roluk,az vagyok)nagyon remelem h minden rendben es a szeptemberi sulikezdes is sikeres lesz(ha most mennek)
87/88 anonim válasza:
Nos, szia! Nem tudom hogy olvasod-e/olvasni fogod-e ezt a kérdést/választ még valaha, de én is szeretnék gratulálni neked. :) Mi újság van veletek?
/Ha meg nem olvasná a kérdező, akkor lenne egy másik kérdésem: Tud valaki valamit a kérdezőről és a gyermekeiről?/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!