Nevessek vagy sírjak? Spontán négyesikrek!
Szia
VÉletlenül bukkantam a kérdésedre. Végigolvastam elejétől végéig..majdnem sírtam komlyan mondom, nagyon meghatott ez az egész a szivembe szúrt szinte annyira átéltem .
Gratulálok Nektek , nagyon erősek, bátrak vagytok! Nem is tudok Neked hirtelen mit mondani...
Nagyon sok ,még több boldogságot kívánok Nektek/kedves családodnak !!!
7 hónapos kislány anyukája:)
Szia!
Köszönöm kedves szavaidat és hogy végigolvastad a történetünket! :-)
Augusztusban már két évesek lesznek a lányok, gyűrűs-loknis hajukkal (is) mindenkit levesznek a lábáról :-)
Viszont kívánok Nektek is boldogságot, egészséget!
szia!
én is tök véletlenül akadtam a történetre
végig olvastam és hihetetlenül tisztellek benneteket amiért ilyen hősiesen végigcsináltátok!!!:)büszkék lehettek magatokra
sok-sok egészséget,erőt és kitartást a továbbiakban is
U.I:ezt a kérdést ne vedd bántónak,de elfogjátok majd mondani a két kislánynak,hogy anno 4-en voltak?(persze majd ha idősebbek lesznek és megértik)
Neked is nagyon köszönjük!
Teszek egy képet a lányokról, hogy lássátok, kikért csináltuk végig:
Még nem tudok biztos választ a kérdésedre, de azt hiszem, ha elég nagyok lesznek, el fogjuk mondani nekik. Jobb, ha tőlünk tudják meg, mintha valaki "elszólja" magát, vagy akár egyszer megtalálják itt ezt a kérdést :-)
Szia..
ELőző vok a 7 hós kislány anyuja
Gyönyörűek a lányok!!! Á nagyon bájosak a kishajacskájukkal, böndörkék, a szempilláiról nem is beszélek...MÉgegyszer gratula!!!!!
06-30 19:31 vagyok.
bocsánat, hogy bele pontoztam (...), csak meg akartam jelölni ezt magamnak, mert érdekelt a történetetek, és nem gondoltam ,hogy visszajártok még.
nagyon gratulálok a gyerekekhez, nagyjából végigolvastam az oldalakat!
nekem is van egy 2.5 éves nagyfiam és 30 hetes pocakos vagyok!
jó egészséget az egész családnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!