Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nevessek vagy sírjak? Spontán...

Nevessek vagy sírjak? Spontán négyesikrek!

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk az első ultrahangon, és spontán fogant négyes terhességem van. Három petezsák van, de az egyikben egypetéjű ikrek vannak. Mind a négy él, és növekszik...
2009. jan. 24. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/88 anonim ***** válasza:
100%

Szia

VÉletlenül bukkantam a kérdésedre. Végigolvastam elejétől végéig..majdnem sírtam komlyan mondom, nagyon meghatott ez az egész a szivembe szúrt szinte annyira átéltem .

Gratulálok Nektek , nagyon erősek, bátrak vagytok! Nem is tudok Neked hirtelen mit mondani...

Nagyon sok ,még több boldogságot kívánok Nektek/kedves családodnak !!!

7 hónapos kislány anyukája:)

2011. júl. 1. 00:10
 72/88 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszönöm kedves szavaidat és hogy végigolvastad a történetünket! :-)

Augusztusban már két évesek lesznek a lányok, gyűrűs-loknis hajukkal (is) mindenkit levesznek a lábáról :-)

Viszont kívánok Nektek is boldogságot, egészséget!

2011. júl. 1. 11:38
 73/88 anonim ***** válasza:
100%

szia!

én is tök véletlenül akadtam a történetre

végig olvastam és hihetetlenül tisztellek benneteket amiért ilyen hősiesen végigcsináltátok!!!:)büszkék lehettek magatokra

sok-sok egészséget,erőt és kitartást a továbbiakban is

U.I:ezt a kérdést ne vedd bántónak,de elfogjátok majd mondani a két kislánynak,hogy anno 4-en voltak?(persze majd ha idősebbek lesznek és megértik)

2011. júl. 1. 13:21
 74/88 A kérdező kommentje:

Neked is nagyon köszönjük!

Teszek egy képet a lányokról, hogy lássátok, kikért csináltuk végig:

[link]

Még nem tudok biztos választ a kérdésedre, de azt hiszem, ha elég nagyok lesznek, el fogjuk mondani nekik. Jobb, ha tőlünk tudják meg, mintha valaki "elszólja" magát, vagy akár egyszer megtalálják itt ezt a kérdést :-)

2011. júl. 1. 20:47
 75/88 anonim ***** válasza:
100%

Szia..

ELőző vok a 7 hós kislány anyuja

Gyönyörűek a lányok!!! Á nagyon bájosak a kishajacskájukkal, böndörkék, a szempilláiról nem is beszélek...MÉgegyszer gratula!!!!!

2011. júl. 1. 23:45
 76/88 anonim ***** válasza:
Édesek:-))
2011. júl. 2. 11:02
 77/88 anonim ***** válasza:
Gyönyörűek:) S tényleg csoda a létük:))
2011. júl. 2. 17:29
 78/88 anonim ***** válasza:

06-30 19:31 vagyok.

bocsánat, hogy bele pontoztam (...), csak meg akartam jelölni ezt magamnak, mert érdekelt a történetetek, és nem gondoltam ,hogy visszajártok még.

nagyon gratulálok a gyerekekhez, nagyjából végigolvastam az oldalakat!

nekem is van egy 2.5 éves nagyfiam és 30 hetes pocakos vagyok!

jó egészséget az egész családnak!

2011. júl. 3. 15:12
 79/88 anonim ***** válasza:
Én is gratulálok, csodaszépek a lányaid!!!!! :')
2011. júl. 4. 07:36
 80/88 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! :-)
2011. júl. 4. 08:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!