Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy randin vagyok, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy randin vagyok, mit tegyek, hogy ne nevessek a saját vicceimen?

Figyelt kérdés
Olyan gáz, hogyha mondok valami hülyeséget, én is röhögök rajta. Nem tudom, mások hogy bírják fapofával. Vannak ezek a stand up comedysek vagy akárki, aki mond egy viccet, vagy valami hülyeséget, poént, akkor mindenki röhög, csak ők nem. Nekem ez nem igazán megy, én mindenen röhögök, ami vicces, de társaságban már azért elég kellemetlen lehet. Vagy ha egy előadást tart az ember, akkor még inkább. De randin is.
2011. jún. 4. 18:03
1 2
 1/11 skarma ***** válasza:

Azért nevetsz, mert zavarban vagy. Ez tök természetes, rengeteg ember nevet a saját poénján, ez legyen az utolsó ami miatt izgulsz egy randin. És ha tényleg vicces dolgot mondasz, akkor a másik fél nevet és nem azt fogja lesni hogy te is röhögsz-e.

Szal nyugi :)

2011. jún. 4. 18:08
 2/11 A kérdező kommentje:
És ha az élet más területein vagyok? Pl valami előadást tartok vagy ilyesmi?
2011. jún. 4. 18:11
 3/11 skarma ***** válasza:

hát... akkor vagy olyan előadást tarts, amiben nincsenek viccek, vagy épp ellenkezőleg, legyen tele humorral és akkor az általános nevetés közben egyáltalán nem tűnik fel senkinek, hogy te is nevetsz. De ez tényleg nem tűnik fel az emberek többségében. Talán jobb is, ha azt látják rajtad, hogy vidám vagy.

előző voltam

2011. jún. 4. 18:20
 4/11 A kérdező kommentje:
De mások hogy csinálják, hogy nem nevetnek? Ott van pl a Big Ban Theory-ben a Sheldon-t játszó színész. Ő sem nevet saját magán
2011. jún. 4. 18:22
 5/11 skarma ***** válasza:
nem tudom, biztos adottság... ne akarj olyan lenni, mint mások, legyél önmagad
2011. jún. 4. 18:29
 6/11 anonim ***** válasza:

1. film: tudod hányszor próbálnak el egy jelenetet? :) bocs, nem is. hányszor vesznek újra? :DD

2. kur.va jó poénjaid lehetnek :D hát akkor meg? mi a probléma?

2011. jún. 4. 19:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Egy csomó Monty Python jelentben látni, hogy elnevetik magukat. Viszont, ha a saját poénjaidon csak te nevetsz, az már kínos.

Viccel el tudok mondani fapofával, de van oly megtörtént dolog, ami elmesélni is alig bírok, mert folyton belenevetek.

2011. jún. 4. 20:36
 8/11 anonim ***** válasza:
koncentrálj hogy ne nevess és úgy mond el, meg tudod csinálni egy idő után:P
2011. jún. 5. 01:58
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is mindig nevetek ilyen helyzetekben, és bár párszor kicsit nehezen jövök ki a szituból, de általában velem nevetnek (vagy lehet, hogy inkább rajtam! :D) az emberek. :D

Az eddigi randijaimon mindig poénkodtam, meg minden, és az eddigi pasijaim mind azt mondták, hogy a kuncogásomba szerettek bele :D Egy próbát megér, nem?? :D

2011. jún. 6. 17:16
 10/11 anonim válasza:
Mondj simán sz*r vicceket és akkor nemfogsz :D
2011. jún. 6. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!