Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy randin vagyok, mit tegyek, hogy ne nevessek a saját vicceimen?
Azért nevetsz, mert zavarban vagy. Ez tök természetes, rengeteg ember nevet a saját poénján, ez legyen az utolsó ami miatt izgulsz egy randin. És ha tényleg vicces dolgot mondasz, akkor a másik fél nevet és nem azt fogja lesni hogy te is röhögsz-e.
Szal nyugi :)
hát... akkor vagy olyan előadást tarts, amiben nincsenek viccek, vagy épp ellenkezőleg, legyen tele humorral és akkor az általános nevetés közben egyáltalán nem tűnik fel senkinek, hogy te is nevetsz. De ez tényleg nem tűnik fel az emberek többségében. Talán jobb is, ha azt látják rajtad, hogy vidám vagy.
előző voltam
1. film: tudod hányszor próbálnak el egy jelenetet? :) bocs, nem is. hányszor vesznek újra? :DD
2. kur.va jó poénjaid lehetnek :D hát akkor meg? mi a probléma?
Egy csomó Monty Python jelentben látni, hogy elnevetik magukat. Viszont, ha a saját poénjaidon csak te nevetsz, az már kínos.
Viccel el tudok mondani fapofával, de van oly megtörtént dolog, ami elmesélni is alig bírok, mert folyton belenevetek.
Én is mindig nevetek ilyen helyzetekben, és bár párszor kicsit nehezen jövök ki a szituból, de általában velem nevetnek (vagy lehet, hogy inkább rajtam! :D) az emberek. :D
Az eddigi randijaimon mindig poénkodtam, meg minden, és az eddigi pasijaim mind azt mondták, hogy a kuncogásomba szerettek bele :D Egy próbát megér, nem?? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!