Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírjak vagy nevessek? Ennek valóban örülnöm kéne, hisz erre vártam, mégse tudok.
:( Én nem szólnék, hanem figyelnék. Egyéb reakciókat.
De lehet, hogy én tenném rosszul.
már most is egész higgadtan tudsz beszélni róla..., akkor nyilván majd este is, az nagyon fontos, hogy el tudd mondani, hogy ez neked rosszul esik, mindenképp úgy fogalmazz, hogy ne legyél támadó, hanem a benned támadó érzéseket szeretnéd megosztani vele
valószinűleg az a pici súlytöbblet amúgy is a
zavarhatja, csak eddig nem volt apropója kimondani
- Szeretsz te igazából, Drágám?
- Persze Kicsim! Miért?
- Ha valóban szeretnél, elfogadnál engem olyannak amilyen vagyok!
És beindul a beszélgetés. Valóban csak magadnak tennél rosszat! De érte ne kezdj el fogyókúrázni!
Ez most komoly?
Úristen!Most komolyan azt kéri tőled,hogy fogyjál mert a családjával találkozol?Normális az ilyen már bocs! Elvileg úgy kéne szeretni téged úgy ahogy vagy.Nyugodtan mond el neki,hogy ez téged bánt!
Magadnak akarj megfelelni,nehogy miatta elkezdj fogyózni ha te így jól érzed magad!
176/68 az sok? Barátnoőm 170/70, mondjuk 3 éve cardiozik, és gyönyörű alakja van.
Szerintem is higgadtan közöld vele a tényállásod. Előtte igyál meg egy jó citromfű-teát, az nyugtat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!