Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírjak vagy nevessek? Ennek valóban örülnöm kéne, hisz
erre vártam, mégse tudok.
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Barátommal úgy 2 éve "járunk", de barátságból lett komolyabb a kapcsolatunk, így a pontos idejét nem tudom. Ő már közel 30, én 24 vagyok. Eljött az ideje, hogy bemutasson a szüleinek (két hét múlva egy nagy családi összejövetelen), aminek nagyon örülök, mert még soha sem láttam őket, nem is nagyon beszélt róluk (nagyon meg kell erőltessem magam, hogy egyáltalán édesanyja neve eszembe jusson..ennyire). Eddig mind szép és jó, viszont úgy közölte, hogy "addig leadhatnál egy kicsit", és hasonló körítésekkel.. Dacból gondoltam, még magamra is szedek pár kilót, de csak magammal szúrnék ki (amellett, hogy gyerekes). Vagy el sem megyek, tekintve, hogy kötheti ilyenhez ezt a számomra fontos alkalmat? Vagy tényleg leadok pár kilót, és örüljön. Nem is tudom hogy reagáljam le. A súlyom mellesleg normális, vagyis nem vagyok elhízott, de pálcika sem. 176 centimhez 68 kiló (ünnepek tájékán 70.:) ). Szóval ez az én nagy bajom. Most elment dolgozni, de este terveztem hogy valahogy szóba hozom neki, hogy bánt. Hogy kezdenétek hozzá, hogy ne indulatból jöjjön az egész, és értelmes kommunikáció alakuljon ki, ahol talán elismeri, hogy ez így nem való..
Már ne haragudj, de elég tapintatlan a barátod. Amikor megismerkedtetek gondolom akkor is ilyen voltál. Mit szégyel rajtad, miért kellene megváltoznod? Kérd ki magadnak.
2010. júl. 9. 16:44
12/51 A kérdező kommentje:
Hozzá tartozik gondolom, hogy a bátyjának tipikus modell alkatú barátnője van. És hogy innen indulhat ki valami versengés féle, de ez csak most jutott eszembe. Velük már találkoztam néhányszor, rendesek, semmi ilyen nem jutott akkor eszembe, soha nem éreztették velem hogy mennyivel szebb az a lány. A szülei előtt szégyelli, hogy neki "csak" én jutottam? Vagy ez már az összeesküvéselméletek teteje? :(
2010. júl. 9. 16:45
13/51 anonim válasza:
Szia! Olyan mintha válogatásra mennél egy divatfotózáshoz. Áh! Szeretet elvárások nélkül létezik. Feltételekkel csipkézett szerelem az amiben élsz.
Ha fogyni akarsz azt tedd csak önmagadért. :)
2010. júl. 9. 16:46
14/51 anonim válasza:
16:39
68 kiló 176cm-hez miért is sok?:D
Max. 14 éveseknél...
Amúgy meg a barátod tényleg tapintatlan:/
Ahhoz képest, hogy milyen értelmesen kiírtad a kérdést, el sem tudom képzelni, hogy juthatott ilyen az eszébe-kommunikációs csatorna nem működhet elég jól köztetek.
2010. júl. 9. 16:47
15/51 anonim válasza:
Jézus Maris...
Ez ám az igazi szeretet.
2010. júl. 9. 16:48
16/51 anonim válasza:
Figyelj, a modell-alkatú barátnő nem mentség semmire.
Ha ő Téged szeret, akkor Téged is kell, hogy szebbnek lásson és nem a másikat. Ha már ilyesmire kér, akkor valószínűleg nem tetszel neki igazán és nem is szeret.
Bocs az őszinteségért, de szerintem jobbat érdemelsz. Az ilyen férfiakat mindig is csak a külsőségek fogják érdekelni és mindig is más nők fognak neki tetszeni.
2010. júl. 9. 16:49
17/51 anonim válasza:
Hát ez elég undorító már bocsi.:S
Én márcsak azért is megmondanám neki amit gondolok,hogy ez bánt, és hogy miért akarja,hogy fogyjak?Nyugodtan kérdezd meg tőle.Akit szeretek úgy ahogy van annak biztosan nem mondanék ilyet mert nem érdekelne még az se ha felszedne pár kilót.Úgyis ugyanúgy szeretném!
De ez már tényleg sok!
2010. júl. 9. 16:53
18/51 A kérdező kommentje:
16:30-milyen egyéb reakciókat néznél?
Különben tudom, hogy volna miből leadni, nem kétség.. De elvagyok így már jópár éve, 18 éves korom körül voltam 56, de szép lassan kikerekedtem, ez van. Volt ideje megszokni, világ életemben ilyen voltam, mióta csak ismer, és eddig nem igazán merült fel benne, hogy talán fogyózzak.
2010. júl. 9. 16:54
19/51 anonim válasza:
Na, én ezt a palit kapásból dobnám.Ez nem szeretet, hanem valamiféle megfelelési kényszer a szülei felé.És ez csak rosszabb lesz.
2010. júl. 9. 16:56
20/51 anonim válasza:
a párod egy felszínes ember. ha ez a kérése akkor én elgondolkodnék azon , hogy milyen ember is valójában. vagy csak egy cicababa kell neki akit mutogathat mindenkinek...szánalmas
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!