Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baráti körömben szállóige lett:"Nos, mint tudjuk, a nők kurv*k. Főleg itt M. O. -n. " Mi a véleményetek? Valóban így lenne?
Szerintem annyira,nincs így...:) Főleg fiúk válaszát várom.
[19/f]
aj, erre annyi frappáns válasz van...
1) ne anyádból indulj ki
2) nem mindegyik, csak azért érzed így, mert veled csak azok állnak szóba
3) a rómaiak is megmondták, hogy hasonló a hasonlót vonzza, te ezek szerint a qvákat
4) minden nő qva? anyukáddal megosztottad már ezt a feltételezésedet?
Ha minden nő k.rva, akkor ti pasik mik vagytok? Amúgy azért vannak k.rvák mert a pasiknak ez az igényük. Ők járnak. Mellesleg sok pasi hisztizik hogy minden nő k.va mégis akarnak nőt. Na ez most hogy van?
F.sz feláll az ész megáll....
Én két gyermekes anyaként,feleségként nem tartom magam k..vának.Sőt sosem voltam az!
Egyáltalán tudjátok,hogy ez mit jelent???
A k..va pénzért szexelő nő!!!
Annnyira éretlenek vagytok még!Azt se tudjátok mi fán terem egy igazi NŐ!
Hmm...hogy mennyire buták vagyokt Ti , KEdves kérdező és barátai..
Nem lennék büszke magamra a helyetekben, hogy 19 évesen csak ennyi eszetek van.
Nem vagy k.rva, sosem voltam, nem is leszek. Sosem szexeltem pénzért, márpedig az általad említett foglalkozás végzői ezt teszik.
azt hittem 15 évesek vagytok ennyi ésszel. nem a hugaitokból meg a nőitekből kéne kiindulni.
29/N
szüleiteknek gratulálok a nevelésükhöz, jól sikerült...remélem legalább szakmai életükben sikeresek, mert a családjukban nem sok örömük lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!