Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek egy fiú hogyan tudja bebizonyítani, hogy valóban szerelmes belétek?
Nekem bőven elég, ha minden körítés nélkül annyit mond, ha szeret és iszonyatosan erősen megölel, magához szorít. Lehet naiv vagyok, de én elhiszem...
Napietus, juppi megint jön a baromságaival jeee....
najó, akkor kifejtem, mert látom egyesek iq-ja a bányászbéka p*csája alatt 10 emelettel található...
szóval amikor ismerkedési fázis van, akkor ez egyértelműen látszik. ha nem látszik, akkor nincs is mit bizonygatni.
ha már van kapcsolat, akkor meg tettekkel lehet bizonyítani. akire számíthatok az nagy eséllyel szeret, akkor is, ha nem annyira tudja kimutatni.
Hülyeségeket beszél Napietus. Am meg, nem tudom kinek van a hol a milye, de ez vicc amit ír.
Figyi, nekem is most ért véget egy "kapcsolatom", azért írom idézőjelben, mert ismerkedés fázisán már túl voltunk, de még nem alkottunk egy párt... A fiú nem volt vmi beszédes típus, nekem meg csak dől a szó a számon, de mihelyst észreveszem, h ő csendes azt gondolom, h vmi baj van. Pontosan ez történt és felhánytorgattam neki, h miért ilyen meg olyan. Hülye voltam... azóta nem keres, pedig hiányzik rettenetesen.
Ha tudná, h mennyire... De elrontottam. Ezért írom neked, h ne higyj Napietus baromságainak, küzdj azért akit szeretsz ez a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!