Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sírjak vagy nevessek? Ennek valóban örülnöm kéne, hisz erre vártam, mégse tudok.
ez egy farok, nekem a vékonyabb lányok jönnek be, de simán járnék veled is, mert ennyi még ok, én kidobnám a helyedbe, elég nyomorultnak tűnik. :)
19/f
"Neked nem tetszenek a vékony lányok, akkor a vékony lányoknak miért kell tetszen egy húsosabb vagy kövér lány, miért nem szólhatják le?"
Te eleve utálod a teltebb nőket. Annyira látszik a hozzászólásodon, olyan lehetsz, aki iszonyodva fordul el, ha meglát egy 65 kilós boldog nőt, egy....egy-úristen-férfival.
Látom, amíg távol voltam, szép kis vita kerekedett. Leszögezném, itt senki nem tett (és én sem) olyan irányú megjegyzést, hogy "utáljuk a vékony nőket". Tiszteletreméltó, ha valaki tesz azért a hét minden napján, hogy elégedett legyen az alakjával (bár véleményem szerint az ilyenek sohasem azok, egyéni vélemény..). Aki így érzi jól magát, egészségére! Én így érzem jól magam, de nem állítom, hogy nem hiányzik az 56 kilós régi önmagam, most ÍGY vagyok boldog. Itt nem ezen volt a hangsúly, hogy most egy vékony, vagy egy husisabb nő a vonzó egy férfi szemében, hanem azon, hogy honnan ez a hirtelen megfelelési kényszer a barátom részéről. Lehetséges, hogy a szülőknek való maximális megfelelési vágy, lehet, hogy nem, nem tudom, ha ez is lenne, nem tudatosulna benne.
Köszönöm annak a válaszolónak, aki "kiállt" mellettem, harcias vékony amazonunk ellen:) Ha van még ötletetek, véleményetek, szívesen olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!