Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nevessek vagy sírjak? Spontán...

Nevessek vagy sírjak? Spontán négyesikrek!

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk az első ultrahangon, és spontán fogant négyes terhességem van. Három petezsák van, de az egyikben egypetéjű ikrek vannak. Mind a négy él, és növekszik...
2009. jan. 24. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen! Mindenkinek. Jó tudni, hogy ennyien szorítotok értünk és kívánjátok a happy endet :-))).

Holnap leszünk 25 hetesek!!!!!!!! Tegnapi UH szerint teljesen egyforma mérettel büszkélkedhetnek a Kislányaink, 690 grammosak mindketten :-D

2009. máj. 29. 20:51
 42/88 anonim ***** válasza:
100%
Gratula! Szurkolok Nektek.
2009. máj. 30. 12:55
 43/88 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok hozzá!!!!!!!

És nagyon erősek vagytok, hogy tudtatok dönteni (valószínűleg helyesen). Én nem tudom, hogy csináltam volna végig ezt a tortúrát....

10,5 hós kisfiú anyukája

2009. jún. 1. 12:16
 44/88 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem is jól döntöttetek, és ez egyáltalán nem gyávaság kérdése.Sőt! Így a biztos, lesz két gyönyörű kislányotok. Én tudom, milyen nehéz döntés volt ez részetekről, és inkább bátorságotokról tettetek bizonyosságot. Én vagyok az a hármasikres kismama, aki még írt annak idején. Nekünk is spontán lettek lányaink. Én sem kívánom senkinek azokat a napokat, amikor döntenünk kellett. Bár sokat segített a döntésben az is, hogy úgy helyezkedtek, hogy ha a redukció mellett döntünk, valószínűleg elvetéltem volna mindhármukkal. Most már 34. hetes vagyok, bármikor kibújhatnak a lányok. Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok, élvezzétek ki minden percét a "szülőségnek".
2009. jún. 17. 13:39
 45/88 anonim ***** válasza:
100%

Elbőgtem magam, amikor írtad ezt az angyalkás dolgot. És bizony így is kell felfogni. Senki nem ítélkezhet felettetek.Főleg úgy, hogy nem volt a helyetekben! Szerintem csak büszkék lehettek magatokra, mert esélyt adtatok két picike lénynek, hogy élhessenek!

Vigyázzatok magatokra és sok boldogságot a két kis csodához!

2009. jún. 17. 15:55
 46/88 A kérdező kommentje:

Ismételten csak köszönöm mindannyiótoknak!

A 34 hetes trigemini Kismamának nagyon gratulálok, szívből örülök, hogy sikerült Nektek!!!! De természetesen minden Kismamáért szorítok!

Tegnap voltunk ultrahangon és vizsgálaton, és csupa jóhírek.

A lányok 1080 és 1020 grammosak, egészségesnek tűnnek, a méhszáj zárt.

28 hetesek vagyunk és nagyon boldogok :-))))

2009. jún. 20. 11:06
 47/88 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok nektek!! Követem a fejleményeket és nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok és nőnek szépen a lányok!!!:d További boldog babavárást!

Egy már 2 hónapos baba anyukája

2009. jún. 22. 08:36
 48/88 anonim ***** válasza:
100%
Szia, régen írtál, minden oké Veletek?
2009. aug. 9. 15:31
 49/88 A kérdező kommentje:

Köszönöm az érdeklődést!

Jól vagyunk, a 36. hét elején járunk, 2300 grammosak a Lányok. Már be kellett feküdnöm, mert kicsit megnyílt, megrövidült és felpuhult a méhszáj. Csütörtök óta távozgat a nyákdugó, de szerencsére nincs további tágulás.

Ha megszületnek, megírom majd mindenképp!

Addig is minden jót Neked / Nektek!

2009. aug. 10. 11:15
 50/88 anonim ***** válasza:
100%

Drukkolok nektek nagyon, hogy könnyű és gyors szülés legyen! Most már csak arra koncetrálj, hogy hamarosan lesz két szépséges babád! Csak semmi para! Nálam bevált, hogy csak azt mondogattam: minden ok lesz, hamar megszületik a fiam! Így is lett! követem a történéseket! Írj ha megszülettek már, és lesz időd egy kicsi!!

Egy 3,5hónapos fiú anyukája

2009. aug. 10. 15:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!