Nevessek vagy sírjak? Spontán négyesikrek!
Köszönjük szépen! Mindenkinek. Jó tudni, hogy ennyien szorítotok értünk és kívánjátok a happy endet :-))).
Holnap leszünk 25 hetesek!!!!!!!! Tegnapi UH szerint teljesen egyforma mérettel büszkélkedhetnek a Kislányaink, 690 grammosak mindketten :-D
Gratulálok hozzá!!!!!!!
És nagyon erősek vagytok, hogy tudtatok dönteni (valószínűleg helyesen). Én nem tudom, hogy csináltam volna végig ezt a tortúrát....
10,5 hós kisfiú anyukája
Elbőgtem magam, amikor írtad ezt az angyalkás dolgot. És bizony így is kell felfogni. Senki nem ítélkezhet felettetek.Főleg úgy, hogy nem volt a helyetekben! Szerintem csak büszkék lehettek magatokra, mert esélyt adtatok két picike lénynek, hogy élhessenek!
Vigyázzatok magatokra és sok boldogságot a két kis csodához!
Ismételten csak köszönöm mindannyiótoknak!
A 34 hetes trigemini Kismamának nagyon gratulálok, szívből örülök, hogy sikerült Nektek!!!! De természetesen minden Kismamáért szorítok!
Tegnap voltunk ultrahangon és vizsgálaton, és csupa jóhírek.
A lányok 1080 és 1020 grammosak, egészségesnek tűnnek, a méhszáj zárt.
28 hetesek vagyunk és nagyon boldogok :-))))
Gratulálok nektek!! Követem a fejleményeket és nagyon örülök, hogy ilyen jól alakulnak a dolgok és nőnek szépen a lányok!!!:d További boldog babavárást!
Egy már 2 hónapos baba anyukája
Köszönöm az érdeklődést!
Jól vagyunk, a 36. hét elején járunk, 2300 grammosak a Lányok. Már be kellett feküdnöm, mert kicsit megnyílt, megrövidült és felpuhult a méhszáj. Csütörtök óta távozgat a nyákdugó, de szerencsére nincs további tágulás.
Ha megszületnek, megírom majd mindenképp!
Addig is minden jót Neked / Nektek!
Drukkolok nektek nagyon, hogy könnyű és gyors szülés legyen! Most már csak arra koncetrálj, hogy hamarosan lesz két szépséges babád! Csak semmi para! Nálam bevált, hogy csak azt mondogattam: minden ok lesz, hamar megszületik a fiam! Így is lett! követem a történéseket! Írj ha megszülettek már, és lesz időd egy kicsi!!
Egy 3,5hónapos fiú anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!