Nemo kapitány (V.A.) kérdése:
Megnéztem a youtube-on az "Egyetemistateszt I. : ELTE vs. BME"-t. Sírjak vagy nevessek?
2010. szept. 4. 11:33
1/28 anonim válasza:
Nevetni illendő, hiszen ez egy nem reprezentatív teszt. Tehát azért fel kell, hogy merüljön az emberben, hogy a mennyire könnyű egy kis vágással manipulálni egy ilyen videót...
2/28 anonim válasza:
én se tudom és nem is érdekel mi lesz egy tollal Holdon.
Én is azt mondtam volna h.lebeg
4/28 anonim válasza:
nem is érdemes élni ha valaki ezekre a kérdésekre nem tud válaszolni...:D
pffff
5/28 anonim válasza:
Most ez mit bizonyít?
Mi van ha úgy készült a felvétel, hogy 100 embert megkérdeztek, ebből 80 tudta a helyes választ 20 meg nem. A végleges videóba meg bekerült mind a 20 aki nem tudta és csak 5 azokból akik tudták?
6/28 anonim válasza:
én meg mindegyikre tudtam a választ, és debreceni egyetemen vagyok. Ráadásul egyik ismerősöm is rajta van. Igazából csak a rosszakat mutatták, a tbbség azért tudta.
Előző: a toll miért lebegne a Holdon? Neki is van tömegvonzása...
7/28 anonim válasza:
mégse előző...de tudja kinek szól.
10/28 anonim válasza:
én se tudtam
megyek lehúzom magam a WC-n:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!