Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Megnéztem a youtube-on az...

Nemo kapitány (V.A.) kérdése:

Megnéztem a youtube-on az "Egyetemistateszt I. : ELTE vs. BME"-t. Sírjak vagy nevessek?

2010. szept. 4. 11:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

Nekem is csak a 44-45 évszám ugrott be hirtelen a 2.vh-ról...Ami ugye a vége...Tehát 50%-os a válaszom:)

A golyóstollról nekem is a lebegés jutott automatikusan eszembe..Mivel ahogy mondta a kérdező h.űrhajós, asszociáltam az űrre ami ugye rossz beidegződés h.az = súlytalanság...Nahát micsoda vétek.

Az áramosat mondjuk tudtam..

Ezen felül tök jól vagyok...:)

2010. szept. 4. 17:35
 22/28 anonim ***** válasza:

jah egy bölcsész voltam

-utolsó válaszoló-

2010. szept. 4. 17:36
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Hát aki nem tudja, hogy egy toll leesik...

Pedig én is bölcsész voltam egy ideig.

Na erről ennyit. Szerintem tájékozottság és alapműveltség kérdése az egész.

2010. szept. 4. 19:19
 24/28 anonim ***** válasza:
mindjárt megnézem
2010. szept. 4. 21:35
 25/28 Böse ***** válasza:
0%
Azon hogy a bölcsészek többsége fogyatékos már nem akadok ki (az is szégyen, de már megszoktam), de hogy a BME-s hallgatók közt is vannak ilyen suttyók? Ha a holdas kérdést 100-ból egy ember nem tudja megválaszolni már az is gáz, ha nem manipulálták az arányt akkor meg katasztrófa. Én az SZTE-n tanulok gépészmérnöknek, és azt hittem hogy a BME-re igazi agykombájn zsenik járnak, a tanárok azt mondják hogy a matek amit mi tanulunk( ami így is kb 90%-os szórótárgy) oda még beugrónak se elég, szóval most csalódtam bennük/dagad a mellkasom... Tényleg nem ártana egy normális felvételi mert a mostani követelmények elég nevetségesek. ui. Szándékosan fogalmaztam viszonylag finoman, biztos sok jófej BME-s és ELTE-s van, akinek nem inge nem veszi magára, de mérhetetlenül idegesít hogy a reáltárgyak így háttérbe szorulnak, és egy 6. osztályos fizika kérdést (az ország legjobb egyetemét látogató) hallgatók és oktatók nem tudják megválaszolni - miközben az egyetemisták fele, vagy két harmada bölcsésznek megy, majd diplomás munkanélküliként végzi.
2010. szept. 5. 17:59
 26/28 anonim ***** válasza:
21%

BME-re járok de ez szánalom.

Még akkor is szánalom, hogyha nyilván manipulálva van az eredmény, úgy van összevágva.

Önmagában az a gáz, hogy ENNYI hülyét találtak akinek gőze nem volt róla....

2010. szept. 5. 18:04
 27/28 Böse ***** válasza:
43%
Ja! A világháborúval kapcsolatban: iszonyat hülye vagyok töriből, összesen 10 évszámot ha tudok (kis túlzással), de ezt kapásból vágom hogy 1939 szept. 1- 1945, erre az egyik maki azt mondja 1800-as évek közepe - anyám borogass! Aki ezt nem tudja az micsoda káoszban élhet? Keveri a '48-as forradalmat az '56-ossal, vagy mi jöhet még ez után? És a slussz poén még egy-két csaj bekommentel, hogy nem is olyan nagy dolog ez. Szerintem elgondolkodtató... lehet hogy a verselemzésről át kéne helyezni a hangsúlyt a reáltárgyakra meg az általános műveltségre az oktatásban.
2010. szept. 5. 18:09
 28/28 Böse ***** válasza:

Érdemes a második részt is megnézni, igaz itt már nem mérnököket kérdeznek, de számomra ez is elég súlyos, hogy vannak féfiak(?) Magyarországon akik nem tudják hogy hány voltos áram van a közüzemi hálózatban. A büfében a pultos asszonyok meg csípőből vágják a válaszokat. És akkor még mi osztjuk az amcsikat hogy milyen hülyék, mert keverik Budapestet Bukaresttel. Szerintem mi Magyarok se kenjük-vágjuk a kisebb amcsi városokat, nem a mi vonzáskörzetünk.

http://www.youtube.com/user/bombahir#p/u/4/PyMhBoqjAvk

2010. szept. 5. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!