Nevessek vagy sírjak? Spontán négyesikrek!
Én is nagyon gratulálok, napra pontosan egy évvel idősebb a kisfiam.
Megsirattam veletek ezt a történetet, főleg az angyalkásat.
Sok boldogságot, és egészséget mindkét csajszinak, és Nektek is!
Köszönjük szépen!
Friss hírek a házunk tájáról :-)
3 hónaposak vagyunk, 5300 és 5400 grammosak. Hatalmasakat mosolyognak, gyönyörűen tartják a fejüket. Nagyon aranyosak és egészségesek!!!!
Gratulálok Nektek ismeretlenül!
Egy hasonló kérdést olvasva akadtam rátok. Nagyon örülök, hogy szépen fejlődnek a lányok.
Azért az oldal címét idepöttyintem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Csak mert tisztában vagyok azzal, milyen nehéz döntések és helyzetek elé állít az élet.
További jó egészséget mindannyiótoknak!
Nem szeretnék "ítélkezni" felettetek, de én nem tudtam volna eldönteni, hogy "na, akkor most ez a kettő haljon meg, a másik maradjon életben"... Tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű, de én akkor sem tudtam volna lemondani egyik gyerekemről sem. Mégegyszer kihangsúlyozom: NEM ítélkezni szeretnék, nekem egyszerűen ez a véleményem.
Amúgy gratulálok a gyerekekhez!:)
Azóta minden rendben van? Csak mert lassan egy év eltelt az utolsó írásod óta.
Nem mi döntöttük el, hanem az orvosok. Mi "csak" azt a döntést hoztuk meg, hogy hány magzatnak adunk esélyt, az elhelyezkedésük alapján maradtak az egypetéjű magzatok.
A mai napig sokat gondolok arra a két kis angyalra, akit elengedtünk, de amikor az erőtől kicsattanó, tökéletesen egészséges gyermekeim totyognak felém, fülig érő szájjal, csillogó szemekkel...úgy érzem, helyesen döntöttünk. Nem jól, csak helyesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!