Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nevessek vagy sírjak? Spontán...

Nevessek vagy sírjak? Spontán négyesikrek!

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk az első ultrahangon, és spontán fogant négyes terhességem van. Három petezsák van, de az egyikben egypetéjű ikrek vannak. Mind a négy él, és növekszik...
2009. jan. 24. 09:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/88 anonim ***** válasza:
92%

Megkerestem neked a négyesikrek szüleinek elérhetőségét. Talán sokat segíthet neked, ha velük is beszélsz:

Csákó Tamás

Gödöllő 2100; Gróf Teleki Pál tér 2

Telefonszám: (30) 685-2141

kismamis üdvözlettel: egy 15. hetes kismami

2009. jan. 31. 12:52
 32/88 anonim ***** válasza:
90%

A négyes ikereknek örülj.

GRATULÁLOK!

A döntés pedig rátok tartozik...

2009. febr. 2. 14:39
 33/88 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Ha esetleg publikus, megírnád (akár privátban), hogy végül hogy döntöttetek? Érdekel a sorsotok alakulása...

Előre is köszönöm!

32 hetes ikres kismama

2009. ápr. 29. 12:04
 34/88 anonim ***** válasza:
100%
Szia,engem is érdekelne mi újság veletek,ha van kedved irj!
2009. máj. 25. 11:19
 35/88 A kérdező kommentje:

Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök. Kérlek Benneteket, hogy ne minősítsétek a döntésünket, mert ezt tényleg csak az tudja átérezni, aki benne van. Akkor nagyon sokan biztattatok, hogy vállaljuk be a négy babát, voltak pozitív példák is, de mi mégis a redukció mellett döntöttünk. Nagyon sokat vívódtunk, felhoztunk érveket pro és kontra, hihetetlenül nehéz döntés volt. A "D" baba egyébként nagy valószínűséggel beteg volt, vastag nyaki redő és több magzatvíz volt már a 11. héten. Őt ezért egy kicsit könnyebb volt "elengedni". Két lépésben történt a beavatkozás 4 nap különbséggel a 12. hét végén. A "C" babánál volt a legnehezebb, a család minden tagjában megfogalmazódott, próbáljuk meg a hármat, ott már sokkal jobbak az esélyek, de végül gyávák voltunk. Azt mondtam magamnak, hogy számolok el a lelkemmel akkor, ha azért veszítjük el végül mindhármat, mert telhetetlenek voltunk?

Ha már a redukció mellett döntöttünk, akkor adjuk meg a maximális esélyt azoknak a gyermekeinknek, akik velünk maradnak. És ez az esély így volt a legnagyobb. Azt mondanom sem kell, hogy mintha a poklot jártuk volna meg azokban a napokban. A Férjem előtt le a kalappal, el nem mozdult mellőlem, és úgy tartotta magát, hogy büszkeség volt nézni.

Azóta igyekszünk előre tekinteni, a 25. hétben járunk, túl vagyunk már számos vizsgálaton, ultrahangokon, szívultrahangokon. Eddig minden eredmény szerint egészségesek a kislányaink, akik egypetéjűek és ezidáig szép egyenletesen fejlődnek. De hát miért is lenne ez másként, hiszen testvéreik angyalként vigyáznak Rájuk odafentről...

2009. máj. 26. 11:58
 36/88 anonim ***** válasza:
100%
A lényeg, hogy a 2 babával minden rendben! Nagyon nehéz napokat élhettetek át, de most már túl vagytok rajta, és remélem, tudod végre élvezni terhességed minden pillanatát! Boldog babavárást a továbbiakban és aztán meg csodálatos babázós napokat és persze sok-sok tejcsit kívánok nektek!
2009. máj. 26. 22:34
 37/88 anonim ***** válasza:
100%
Szívből gratulálok!! És örülök, hogy hisztek a "kapocsban"... Odafentről... :)
2009. máj. 26. 22:37
 38/88 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem nagyon jól döntöttetek.Biztos nehéz volt,de ,ha a D baba beteg volt....Képzeld el,ha nem választjátok a redukciót a beteg baba miatt nagyon korán jöttek volna...

Örülök,hogy hisztek az Angyaltesók segítségében!

Az én kislányomra is Angyaltesó vigyáz.

További szép babavárást!

29+4 km

2009. máj. 27. 07:26
 39/88 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem fog elítélni Benneteket, hiszen nem vagyunk, nem voltunk a helyzetetekben. De szerintem mindenki átérzi, hogy mennyire nehéz döntés lehetett. Óriási tiszteletem a Tiétek, hogy képesek voltatok ekkora döntést meghozni!

Nagyon sok boldogságot és nagyon boldog babavárást és babázást!

2009. máj. 28. 10:05
 40/88 anonim ***** válasza:
100%

Most már remélem tudsz nevetni! Legyetek magatokra büszkék, hogy meg tudtátok ezt a nagyon nehéz döntést hozni, ami nem mellékesen a helyes döntés is volt. Hihetetlen, hogy az eszetekre tudtatok hallgatni a szívetek helyett. Minden tiszteletem a tiétek!

Mi is kívánunk minden jót a jövőre nézve, legyetek bagyon egészségesek és boldogok és sose legyen lelkiismeret furdalásotok egy pillanatig sem. Helyesen döntöttetek!

Sok boldogságot!!!

35 hetes gömbi

2009. máj. 29. 19:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!