Nevessek vagy sírjak? Spontán négyesikrek!
Megkerestem neked a négyesikrek szüleinek elérhetőségét. Talán sokat segíthet neked, ha velük is beszélsz:
Csákó Tamás
Gödöllő 2100; Gróf Teleki Pál tér 2
Telefonszám: (30) 685-2141
kismamis üdvözlettel: egy 15. hetes kismami
A négyes ikereknek örülj.
GRATULÁLOK!
A döntés pedig rátok tartozik...
Szia! Ha esetleg publikus, megírnád (akár privátban), hogy végül hogy döntöttetek? Érdekel a sorsotok alakulása...
Előre is köszönöm!
32 hetes ikres kismama
Nagyon kedvesek vagytok, hogy érdeklődtök. Kérlek Benneteket, hogy ne minősítsétek a döntésünket, mert ezt tényleg csak az tudja átérezni, aki benne van. Akkor nagyon sokan biztattatok, hogy vállaljuk be a négy babát, voltak pozitív példák is, de mi mégis a redukció mellett döntöttünk. Nagyon sokat vívódtunk, felhoztunk érveket pro és kontra, hihetetlenül nehéz döntés volt. A "D" baba egyébként nagy valószínűséggel beteg volt, vastag nyaki redő és több magzatvíz volt már a 11. héten. Őt ezért egy kicsit könnyebb volt "elengedni". Két lépésben történt a beavatkozás 4 nap különbséggel a 12. hét végén. A "C" babánál volt a legnehezebb, a család minden tagjában megfogalmazódott, próbáljuk meg a hármat, ott már sokkal jobbak az esélyek, de végül gyávák voltunk. Azt mondtam magamnak, hogy számolok el a lelkemmel akkor, ha azért veszítjük el végül mindhármat, mert telhetetlenek voltunk?
Ha már a redukció mellett döntöttünk, akkor adjuk meg a maximális esélyt azoknak a gyermekeinknek, akik velünk maradnak. És ez az esély így volt a legnagyobb. Azt mondanom sem kell, hogy mintha a poklot jártuk volna meg azokban a napokban. A Férjem előtt le a kalappal, el nem mozdult mellőlem, és úgy tartotta magát, hogy büszkeség volt nézni.
Azóta igyekszünk előre tekinteni, a 25. hétben járunk, túl vagyunk már számos vizsgálaton, ultrahangokon, szívultrahangokon. Eddig minden eredmény szerint egészségesek a kislányaink, akik egypetéjűek és ezidáig szép egyenletesen fejlődnek. De hát miért is lenne ez másként, hiszen testvéreik angyalként vigyáznak Rájuk odafentről...
Szia!
Szerintem nagyon jól döntöttetek.Biztos nehéz volt,de ,ha a D baba beteg volt....Képzeld el,ha nem választjátok a redukciót a beteg baba miatt nagyon korán jöttek volna...
Örülök,hogy hisztek az Angyaltesók segítségében!
Az én kislányomra is Angyaltesó vigyáz.
További szép babavárást!
29+4 km
Senki nem fog elítélni Benneteket, hiszen nem vagyunk, nem voltunk a helyzetetekben. De szerintem mindenki átérzi, hogy mennyire nehéz döntés lehetett. Óriási tiszteletem a Tiétek, hogy képesek voltatok ekkora döntést meghozni!
Nagyon sok boldogságot és nagyon boldog babavárást és babázást!
Most már remélem tudsz nevetni! Legyetek magatokra büszkék, hogy meg tudtátok ezt a nagyon nehéz döntést hozni, ami nem mellékesen a helyes döntés is volt. Hihetetlen, hogy az eszetekre tudtatok hallgatni a szívetek helyett. Minden tiszteletem a tiétek!
Mi is kívánunk minden jót a jövőre nézve, legyetek bagyon egészségesek és boldogok és sose legyen lelkiismeret furdalásotok egy pillanatig sem. Helyesen döntöttetek!
Sok boldogságot!!!
35 hetes gömbi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!