Még mindig nem nagyon sikerült megbarátkoznom a gondolattal, vagyis hogy babát várok. Ennyire hülye lennék?
Figyelt kérdés
Pedig minden adott, gondoskodó, kedves férj, szép lakás, munkahely, viszonylag jó anyagi körülmények...mi lehet velem a baj? Egyik pillanatban boldog vagyok, másik pillanatban feszült és félek a jövőtől. Amúgy ezzel a sok aggódással árthatok a picinek? 13 hetes.2009. jan. 21. 12:16
11/11 anonim válasza:
nem vagy hülye!
Én sem fogtam fel, hogy babám lesz, még akkor sem, amikor már mocorgott.
Még akkor is fura volt mikor a szülés után a kezembe adták. Talán egy-két hét múlva jöttem rá igazán, hogy anya vagyok. BÁr néha még ma is rácsodálkozom, hogy ez a kis manóka, aki lassan már elindul az enyém.
A férjemnek még több idő kellett, de hát ilyenek a férfiak.
Sok boldogságot a babához
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!