Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mihez kezdjek? Nemtudom...

Mihez kezdjek? Nemtudom megtartsam vagy elvessem? Ha kérhetem a lekezelő, bunkó válaszokat kerüljétek, én tanácsot kérnék nem bunkó beszólásokat! --ezt azért írtam ide, mert volt már hogy kérdeztem valamit és a válasz mit ne mondjak.

Figyelt kérdés

Nemtudom mit tegyek!

Nekem van 2 gyerekem,nem túl nagyok,a nagyobbik szeptemberben megy oviba a kisebbik meg 1 éves és most megint babát várok,csak most az a problémám,hogy a párom elment!Én elvált vagyok és ez a baba egy új kapcsolatból születne!

A baba egészséges, hat hetes!

Csak nemtudom,meg merjem e tartani őt!

Ebben szeretném a tanácsotokat kérni!

Kicsit félek,nemtudom egészségileg is hogy bírnám,bár 20 éves vagyok,nem lenne olyan nehéz és még annyit szeretnék kérdezni,hogy amikor megszülök ott a szülőszobán feltennék e nekem a spirált?Nem szeretnék több gyereket,most is szerettem volna feltetetni,de sajna későn....

Mihamarabbi válaszát köszönöm!

U.i.:én nagyon szeretném megtartani csak félek,mert egyedül kellene felnevelnem őket,bár a volt párom aztmondja szeret minket(csak akkor nemtudom mi értelme volt elmennie),bár eszembe sincs ráerőltetni,ha nem akar velünk lenni akkor felnevelném egyedül is őket!Tudom,felelőtlen dolog volt és talán ha megtartom az is az lesz,ezért is kérném a tanácsotokat...de nagyon fáj a gondolat is,hogy elvetetném...

2009. jan. 16. 13:55
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
70%

Tartsd meg,valóban van igazság abban,hogy ahol kettő van ott már elfér a harmadik is bár ez a mondat már közhelyé vállt.

Nekünk négy csemeténk van,csodálatos szereteben és harmóniában neveljük őket,azt hiszem ha nem állt volna mellettem ilyen csodás férj akkor is megszültem volna őket!!!!Kitartás,rendeződni fog minden bizzál benne!!!!!!Biztos nem lesz könnyű egyedül de ha van már két csemetéd érezned kell a felelősséget és a gyermek nevelés súlyát.El kell tudnod dönteni,hogy a lehetőségeidhez mérten mit tudsz vállalni?!

Minden jót kivánok az életben és sok egészséget nektek a picikkel:-)

2009. jan. 22. 17:56
 42/45 anonim ***** válasza:
70%

Az utolsó válaszoló vagyok megint.

Annyit irnék még,mert szomorúanolvastam itt a rasszista belekeverést a támában csupán mert a kérdező 20 éves.......mi is fehér emberek vagyunk és 4 gyermekünk van.Egyszerűen ezt hivják nagycsaládosoknak.a kérdező csupán egy fiatal anyuka aki tanácsot kér.A kibicnek semmi nem drága szokták volt mondani,tanácsot kért csak,nem ész osztogatást.Segiteni kéne nem belérúgni van elég baja igy is.

2009. jan. 22. 18:06
 43/45 anonim ***** válasza:
70%

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

Javaslom ezeket az üzenetváltásokat is elolvasni, melyben az a lány aki megsiratta a többieket, én voltam, én megtartanám, az biztos... 2 éve vágyódunk gyermek után, számomra ennél nagyobb kincs nem lenne... akár egy, akár három... akár öt!!!! szívesen írnék privát e-mailt is...ha kattintasz az üzenet alatti jobb oldali linkre, örömmel válaszolok!!!!!

Minden jót, jó döntést, szép napokat.

2009. jan. 22. 20:13
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Abortusz ellenes vagyok. Ha mégis úgy döntenél, hogy nem tudod vállalni,annyian várnak, akik szeretnének örökbe fogadni. Akkor tudod, hogy jó helyen van.
2009. jan. 23. 00:22
 45/45 anonim ***** válasza:

Nem olyannak tűnik a kérdező, aki ha megszülte odaadná bárkinek:) Én azt tudom mondani, hogy nem tudnám elvetetni, én képtelen lennék rá. Nekünk ugyan nehezen jött össze a baba, de amikor műtétre vártam, hogy a petefészkeimet kissé megkezeljék, mellettem sorra vetették el a babákat:S nagyon nagyon rossz volt nézni, hogy egyesek csak gondolnak a sexre és máris terhesek- és eldobják maguktól a gyereket, én meg itt szenvedek évek óta, hogy jöjjön a gólya. Szerintem te sem fogod tudni elvetetni, nekem ilyen érzésem van. Amúgy meg ha a spirált ki kell venni, és ez ugye veszélyes, akkor majd a baba meg a természet még úgy is eldönti mi legyen.

(nem olvastam mindent vissza, túl sok volt nekem:D)

2010. ápr. 11. 13:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!