Az alábbi válasz - hálapénz szülésért - mit jelenthet?
20. hét óta járok klinikán "saját" orvoshoz, nem kérdeztem, hogy mennyit kér, 3-4 e ft-ot adtam alkalmanként. (Magánrendelése nincs). Múlt héten (a 34.-en) megkérdeztem, hogy mennyiért vállalja a szülést. Azt válaszolta, hogy a szülés ingyen van, meg hogy előbb legyen meg a baba, meg legyen egészséges. Majd utána beszélhetünk róla.
Még annyi, hogy lehet, hogy rossz helyen kérdeztem, mert a környező - közeli helyiségekben esetleg lehettek 8orvosok, szülésznők), és hallhatták. Vagy igen vagy nem, ezt nem tudom pontosan.
Így viszont nem tudom, hogy mennyivel készüljünk, ha meg túl magas összeget mond, akkor nem tudjuk kifizetni (ez esetben vmire hivatkozva időben lemondtuk volna). Gondolok itt arra, hogy 100 e ft-ot nem tudnánk kifizetni, de 50-et igen.
Bocsi, ha hosszú lettem, csak nem tudom, hogy ilyenkor mi van.
Ha a doki konkrét tarifát várna el, hidd el, már régen a tudtodra adta volna az összeget.
Igaza van, szülessen meg a picike, legyen egészséges, ha a doki remekül végezte a dolgát, megháláljátok, annyival, amennyit tudtok adni.
előző
a 10 x tarifa egy nagy baromság
az a "szokás" hogy a vizsgálati összeg tízszeresét szokták adni a szülésért (3-4 ezer esetén 30-40 ezret)
mondom én, aki soha nem fizetett orvosnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!