Néhány kérdésre válasz kismamik?
mindkettő 8 hetes korban derült ki.
Elsőnél volt beágyazódási kb. 10 hetesen, pár csepp. lány.
másodiknál semmi.
Mindkettőnél mellfájdalom, pisilési inger, hajnali felébredés. Hányinger nem volt.
Volt viszont nagymértékű fáradtságérzet a legelején.
Első, nem 10 napot akartál írni? Tényleg érdeke ird meg lszi!
Én a nemvárt mensi elött 2 nappal teszteltem halvány pozitívat majd a nemvárt napján már erős pozitív volt.
Nem volt amugy semmi jele.
Nekem a 7-8 héten volt émelygésem. Hányás nem volt. Fáradtság sem. Csak görcsölgetett a hasam alja ahogy nyúltak a szalagok.
2. vagyok.
Ja és a teszt után valamikor kezdődött a pisilési inger. Állandóan pisilni jártam.:))
nem, 10. hét. hát ezt mondta az ügyeletes doki. Lehet, nem akart ijesztgetni, de utána nem engedtek dolgozni, és be kellett feküdni a kórházba is.
Hozzáteszem, elég hisztérikaként viselkedtem, úgy bőgtem nem bírtam abbahagyni.( nagyon sokat vártam a terhességre.) Lehet, hogy más volt, de ezt mondta.
6 hetesen tudtuk meg, meg is nézték hüvelyi uh! Nekem nem volt vérzés!
6 hónapos a kislányom!
Ahogy kimaradt a menzi, tudtam mert teszteltem. Nem volt vérzésem egyik terhességemnél sem, elsőnél volt kis barnázás, de nem emlékszem hány hetesen. Talán egy maszatnyi lehetett.
Mindkettővel sűrűn jártam az elején wc-re, nagyon fáradt voltam, hányingerem csak kicsi volt, de nem hánytam. És nagyon száraz volt a bőröm.
Elsővel nem emlékszem ilyenekre.A másodiknál a nemvárt előtt háromnappal rózsaszínes folt lett a bugyimon,azt hittem meg fog jönni,majd a nemvárt napján erős pozi lett a teszt.Peteérés környékétől fáj a cicim,szóval kb.két hónapja... :S De nagyon,éjjel sokszor kelek fel,h fáj.Émelygek másfél hete,alig bírok enni,hasam nem fáj,hányni nem hánytam.Úgy nagyjából ennyi... :)
8 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!