Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Néhány kérdésre válasz kismamik?

Néhány kérdésre válasz kismamik?

Figyelt kérdés
Milyen idősen tudtátok meg hogy jön a babó? Volt beágyazódásos vérzésetek? Ha igen milyen és mennyi? Meg még jöhet ami eszetekbe jut:)
2010. aug. 7. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

mindkettő 8 hetes korban derült ki.

Elsőnél volt beágyazódási kb. 10 hetesen, pár csepp. lány.

másodiknál semmi.

Mindkettőnél mellfájdalom, pisilési inger, hajnali felébredés. Hányinger nem volt.

Volt viszont nagymértékű fáradtságérzet a legelején.

2010. aug. 7. 10:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Első, nem 10 napot akartál írni? Tényleg érdeke ird meg lszi!

Én a nemvárt mensi elött 2 nappal teszteltem halvány pozitívat majd a nemvárt napján már erős pozitív volt.

Nem volt amugy semmi jele.

Nekem a 7-8 héten volt émelygésem. Hányás nem volt. Fáradtság sem. Csak görcsölgetett a hasam alja ahogy nyúltak a szalagok.

2010. aug. 7. 10:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

2. vagyok.

Ja és a teszt után valamikor kezdődött a pisilési inger. Állandóan pisilni jártam.:))

2010. aug. 7. 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nem, 10. hét. hát ezt mondta az ügyeletes doki. Lehet, nem akart ijesztgetni, de utána nem engedtek dolgozni, és be kellett feküdni a kórházba is.

Hozzáteszem, elég hisztérikaként viselkedtem, úgy bőgtem nem bírtam abbahagyni.( nagyon sokat vártam a terhességre.) Lehet, hogy más volt, de ezt mondta.

2010. aug. 7. 10:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a lényeg minden rendben lett utána.
2010. aug. 7. 10:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szerencsére..kopp-kopp :)
2010. aug. 7. 10:49
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

6 hetesen tudtuk meg, meg is nézték hüvelyi uh! Nekem nem volt vérzés!

6 hónapos a kislányom!

2010. aug. 7. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
en a mesim elott egy hettel halvany pozitivat teszteltem, mert azt hittem hogy az jott meg, de aztan csak barnaztam. en hanytam, melleim nagyon fajtak, szedultem, olyan voltam mint aki sose alszik es mindig evesi kenyszerem volt. aztan a 8 heten vereztem ami magatol elallt es ra per napra ismet. az uh-n semmi nem latszott. azt mondtak minden rendben. se gorcsom, sem rosszulleteim nincsenek. egyedul estenkent van hogy hanyok, de reggelente semmi. en is parazok sok mindentol, de hiszek is abban a kisemberben! 10h boldogocska
2010. aug. 7. 11:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy kimaradt a menzi, tudtam mert teszteltem. Nem volt vérzésem egyik terhességemnél sem, elsőnél volt kis barnázás, de nem emlékszem hány hetesen. Talán egy maszatnyi lehetett.

Mindkettővel sűrűn jártam az elején wc-re, nagyon fáradt voltam, hányingerem csak kicsi volt, de nem hánytam. És nagyon száraz volt a bőröm.

2010. aug. 7. 13:43
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel nem emlékszem ilyenekre.A másodiknál a nemvárt előtt háromnappal rózsaszínes folt lett a bugyimon,azt hittem meg fog jönni,majd a nemvárt napján erős pozi lett a teszt.Peteérés környékétől fáj a cicim,szóval kb.két hónapja... :S De nagyon,éjjel sokszor kelek fel,h fáj.Émelygek másfél hete,alig bírok enni,hasam nem fáj,hányni nem hánytam.Úgy nagyjából ennyi... :)

8 hetes km

2010. aug. 7. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!