Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mihez kezdjek? Nemtudom...

Mihez kezdjek? Nemtudom megtartsam vagy elvessem? Ha kérhetem a lekezelő, bunkó válaszokat kerüljétek, én tanácsot kérnék nem bunkó beszólásokat! --ezt azért írtam ide, mert volt már hogy kérdeztem valamit és a válasz mit ne mondjak.

Figyelt kérdés

Nemtudom mit tegyek!

Nekem van 2 gyerekem,nem túl nagyok,a nagyobbik szeptemberben megy oviba a kisebbik meg 1 éves és most megint babát várok,csak most az a problémám,hogy a párom elment!Én elvált vagyok és ez a baba egy új kapcsolatból születne!

A baba egészséges, hat hetes!

Csak nemtudom,meg merjem e tartani őt!

Ebben szeretném a tanácsotokat kérni!

Kicsit félek,nemtudom egészségileg is hogy bírnám,bár 20 éves vagyok,nem lenne olyan nehéz és még annyit szeretnék kérdezni,hogy amikor megszülök ott a szülőszobán feltennék e nekem a spirált?Nem szeretnék több gyereket,most is szerettem volna feltetetni,de sajna későn....

Mihamarabbi válaszát köszönöm!

U.i.:én nagyon szeretném megtartani csak félek,mert egyedül kellene felnevelnem őket,bár a volt párom aztmondja szeret minket(csak akkor nemtudom mi értelme volt elmennie),bár eszembe sincs ráerőltetni,ha nem akar velünk lenni akkor felnevelném egyedül is őket!Tudom,felelőtlen dolog volt és talán ha megtartom az is az lesz,ezért is kérném a tanácsotokat...de nagyon fáj a gondolat is,hogy elvetetném...

2009. jan. 16. 13:55
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
44%

Tudod hogy függ össze az anyagi háttér és a helyesírás? Majd én megmondom. Ha rossz a helyesírásod, akkor minden valószínűség szerint alacsony iskolázottságú vagy. Ha pedig ez így van, akkor valószínű nem vezető beosztásban, vagy akár ügyintézőként dolgozol egy cégnél. Ergo az anyagi háttered nem lehet valami fényes.

És az a sivár gondolkodású, aki ezt a következtetést nem látja át. Egyébként rasszizmusról erről az oldalon szó sincs. Köztudott mindenki által, hogy a roma származásúak többsége (és tisztelet a kivételnek), gondolkodás nélkül szüli a gyerekeket és segélyből élnek.

A 3. válaszoló ,mellesleg 3 diplomás

2009. jan. 16. 17:09
 22/45 anonim ***** válasza:
44%
Ja, a segélyt pedig én fizetem, mint adózó állampolgár!
2009. jan. 16. 17:11
 23/45 anonim ***** válasza:
84%
Volt olyan főnököm, akinek volt diplomája, mégsem tudott helyesen írni.
2009. jan. 16. 17:24
 24/45 anonim ***** válasza:
72%
Persze, ilyen is van. De mindannyian tudjuk, még Te is, hogy nem ez a többség.
2009. jan. 16. 17:27
 25/45 anonim ***** válasza:
85%

Kedves 3. válaszoló 3 diplomás!!

Én is ideírhatnám,h. x db diplomám van, de nem írom...SENKIT NEM ÉRDEKEL, ráadásul a "bizonyítványt" sem tudom megmutatni! Messziről jött ember meg azt mond amit akar, nemde?

Szerintem nagyon furcsán gondolkodsz! A helyesírást nekem már általános iskola alsó tagozatában megtanították emiatt senkinek nem kell főiskolára meg egyetemre mennie.

Ezenkívül több vezető beosztású embert ismerek aki -hiszed vagy sem- nem tud helyesen írni! Ettől én nem tartom őket kevesebbnek, és nem élnek segélyből.

Kedves kérdező!

Szerintem ezt csak te tudod eldönteni. Biztos nagyon nehéz helyzetben vagy és jó másokat is megkérdezni erről de inkább olyanokat kérdezz akik jól ismernek a körülményeiddel együtt.

Üdv

2009. jan. 16. 17:35
 26/45 anonim ***** válasza:
45%

Én sem tartom őket kevesebbnek, olvasd el még egyszer a hozzászólásaimat! Senkit nem degradáltam!

Egy kicsit fogd vissza magad.

2009. jan. 16. 17:43
 27/45 anonim ***** válasza:
44%
De ostobavirág itt mindenki!!:-))))
2009. jan. 16. 18:28
 28/45 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!Igen tudom a helyesírás nem a legmegfelelőbb,de tényleg nem ez volt a lényeg,amúgy meg mikor itt szaladgál és húzza a nadrágomat 3 gyerek(kettő az enyém egy a sógornőmé),hát nem könnyű helyesen írni!

Mindegy,a lényeg,megpróbálok mindenkinek válaszolni-nagyon szeretném megtartani,vizont nincs senkim,a szüleim 25éves koromban meghaltak 36 nap külömbséggel,szóval háttér,segítség nincs!Nem véletlen félek megtartani őt,bár tényleg nagyon fáj,megvan a véleményem az ilyen dologról még akor is ha erre kényszerülök!Nem olyan furcsa hogy 20 évesen van 2 gyerekem annak,aki ismeri az egész életemet....

Egyik felem elvetetné,mert nem valami könnyű,leginkább családi háttér miatt felnevelni három gyereket,a másik felem meg szeretné megtartani,mert mégis csak az enyém és él....

2009. jan. 16. 21:03
 29/45 A kérdező kommentje:

a 14:49es válaszolónak írnám:

Mi is védekeztünk,de valamiért mégis bejött,nem akarattal....és én sem szeretnék harmadikat,legalábbis nem így,hogy nem lenne apja,nincsenek szüleim sem,így mégnehezebb,viszont tudom,hogy a babám és él bennem!

Akárhogy sajnálom őt azthiszem tudom hogy az lenne a legjobb ha elvetetném,de....

Ha megkérlek leírnád nekem vagy esetleg más is ai átélt már abortuszt,hogy mi történt előtte,(özben nemhiszem,mert annyit mondtak nekem hogy elaltatnának)és utána mi volt???mikor engedtek haza?nekem aztmondják ha minden rendben már aznap itthon lehetek a kicsikkel!Valaki mondja el mi történik ilyenkor!Köszi szépen!

2009. jan. 16. 21:21
 30/45 anonim ***** válasza:
77%
Úristen! Hogy ez a 3. válaszoló tényleg milyen bunkó!!!
2009. jan. 17. 07:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!