Szerintetek is egy felelőtlen "tini" vagyok?
"De az ismerőseim mind azt mondják milyen felelőtlen vagyok és hogy szegény gyerek...tök gáz hogy ilyen fiatal anyuka leszek......konkrétan lenéznek!Ez tényleg ilyen nagy bűn??vagy felelőtlenség??"
Ők mind irigyek!Szeretnének a helyedben lenni,hogy 16 évesen egy rosszul használt óvszer miatt teherbeessenek,szüljenek egy 17 éves talpig férfinek,hogy a szülői támogatás nélküli éhenhalás veszélye mellett.Ez mind olyan szép és annyira tökéletes.Mindenki így szeretné,csak nem meri bevallani.Kinek hiányzik,hogy le tudjon érettségizni,legyen szakmája vagy diplomája,aztán férjhez menjen,megteremtse az anyagi feltételeket,gyereket szüljön.Ez olyan ódivatú dolog,ebben a rohanó világban előrébb kell ezt hozni és meg kell dícsérni minden kiskorú anyukát.
Akik most felnéznek rád,lehet,hogy szívinfarktust kapnának,ha az ő lányuk jelentené be,hogy gyereket vár 16 évesen.De sokkal könnyebb itt dícsérni,aztán becsukni otthon az ajtót,hogy dejó,hogy ez velünk nem fordul elő.Tényleg képmutatás,ha valaki ésszel éli az életét és gyereket,férjet és munkát a megfelelő időben teremti meg.Szégyelem is magam érte rendesen,bárcsak 16 évesen estem volna teherbe.
Azt hittem ezt már nem tudod fokozni.32 éves a pasid 16 évesen?Ha nem egyéjszakás,hanem kb. egy éve együtt vagytok,akkor egy 31 éves férfi lefektetett egy 15 éves gyereket? És még az óvszert sem tudta használni?
A saját házában fogtok élni,ő tart el.Ez még mindig a semmire szülés,ott még egy fogpiszkáló sem a tiéd,csak a gyerek,ami benned van.
Hogy mit tennék,ha a lányom lenne ilyen helyzetben?El sem tudom képzelni,hogy ilyen helyzetbe kerüljön!Azt biztos,hogy nem húznám ki magam büszkén,hogy az én lányom,az én nevelésem!
úristen én is azt hittem hogy nem lehet fokozni ezt már :D:D:D:D De ez a 32 éves pasi a hab a tortán.hát ez tényleg csodálatos.
Ja és engem is érdekelne hogy ha nem volt semmi jele a terhességnek mi okból mentél el dokihoz ahol kiderült?
Ez tényleg egyre szórakoztatóbb :-DDD
Ne haragudjatok már, de ki ennyire elvakult, hogy bedől ennek a hülyeségnek?? :-DDDD
Szia!
Hogy vagytok? Pici? :) Remélem anno nem foglalkoztál ezekkel a kommentelőkkel! Mi van akkor, ha 32 éves a barátod? A kor nem számít... idővel észre se lehet majd venni! Együtt vagytok még az apukával? Írhatsz privibe is ha szeretnél. Érdekel mi van veletek!
Üdv: 17 éves kismama :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!