Szerintetek is egy felelőtlen "tini" vagyok?
Ne erdekeljenek a hulye megjegyzesek!
Legy eros, kitarto, vigyazz a Babadra, magadra, ne foglalkozz massal, csak magaddal es a Babaddal!
Vedekeztetek, szoval en nem neveznelek felelotlennek... csupan szerencsetlen baleset tortent... Mostmar z van.
Vigyazz magatokra!
Boldog Babavarast es jo egeszseget kivanok Nektek!
Csak optimistan! :)
Ha valaki objektív és reális azt nem nevezném rosszindulatnak,csak rávilágít egyes dolgokra.Például: ha valóban védekeztek és nem történik "baleset",akkor gyerek sem lesz.Ez pusztán fizika,ha végiggondolod erre neked is rá kell jönni.A gumi valóban nem 100%-os,de azért nem az,mert: kiszakadhat,alapból hibás lehet és lehet rajta lyuk (bár,ha lyukas,az használatnál igen látványosan tovább szakad),nem szabad spermás kézzel fogdozni,időben fel kell húzni (nem előtte pár perces dugás,aztán a végére gumi,hanem teljes aktus alatt végig kell),nem szabad kettőt felhúzni,jó méretet kell választani (emiatt lecsúszhat),nem szabad kétszer egymás után használni,nem szabad a merevedés elmúltával a hüvelyben hagyni,mert akkor valóban kifolyhat.
Ha ezek egyike sem történik meg és minden elővigyázatosságot valóban betartotok,akkor fizikailag képtelenség,hogy az ép gumin keresztül átszivárogjon a sperma.Veled természetesen ez történt,plusz benne vagy azon nők kis százalékában,aki 15 hétig vagyis közel 4 hónapig nem veszi észre,hogy terhes mivel van vérzése,ami ugyan szokatlanul más,mint a normál menstruáció,mindemellett egyetlen terhességre utaló tünete sincs,ami legalább gyanakvásra adna okot és jóval elöbb tesztet végezne,amiből hamarabb kiderülne,hogy terhes.
Tényleg mese szaga van a dolognak,elég erősen.
ez tenyelg nagyon kamuszagu!
ha veletlenul megis igaz akkor koszond az elozo hulye p****knak hogy alig kapsz normalis valaszt mert mar nem bizunk az ilyen "veletlenul terhes lettem" sztorikba.
Szia!
Szerintem nem vagy felelőtlen... ha úgy érzed, hogy fiatal korod ellenére is vállalod a babát és készen állsz, hogy áldozz, akkor ne érezd magad rosszul!!!
Örülök, hogy a párod és a család is melletted áll mindenben, nagyon fontos!
Én 21 éves vagyok és én rendszeres gyógyszerszedés mellett lettem kismama, de nem bántam meg, mert akárki mondhat akármit, igen is vállalom a történteket és a lehető legjobban fogom felnevelni a fiamat!:)
Ha néha rád jön az érzés, hogy minek kellett ilyen fiatalon babát szülni, akkor nyugtasson meg a tudat, hogy minden kincsnél többet ér és pótolhatatlan az érzés, amikor rád mosolyog, vagy azt mondja "szeretlek".:)
Sok sikert és boldog babavárást!!!
35 hetes kismama:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!