Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan létezik, hogy valaki...

Olyan létezik, hogy valaki csak akkor jön rá, hogy terhes, amikor jön a baba?

Figyelt kérdés
Tehát amikor elfolyik a magzatvíz, és jön a baba, a terhes fájások stb.. Mert nincsenek semmilyen tünetei, sem megnőtt pocak, semmi.. Létezik ilyen?

jan. 1. 18:10
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
100%
Ha létezik is, extrém ritka esetben, az csak úgy lehetseges, hogy előtte nem járt orvosnál, nem volt UH-n. Tehat hogy egyaltalán nem foglalkozott vele. Mert olyan nincs, hogy UH-n nem latják, hcg nincs, aztan egyszercsak megis megszül. Ilyen még egymillióból egy sincs. Ez lehetetlen. Remélem van mar időpontod a pszichiatriára.
jan. 7. 13:25
 52/60 anonim ***** válasza:
22%

'Jajj! Ezt nagyon nem kellett volna! Az egész gyik népe azon dolgozik, hogy felfogja végre, hogy nem terhes. Erre jössz te és az egészet lerombolod'

Lehet, hogy mégis terhes, ennyire ne vegyük félvállról! Lehet alacsony hcg szint, lehet uh se látja. Aztán megnyugszik, hogy nincs semmi. Egy év múlva meg ott szuszog rajta a baba. Minden lehetséges, mindenre van valami millióból egy kivétel, és az lehet pont a kérdező!

Bár azt nem tudtam még eldönteni, hogy most akkor örülne babának vagy sem?

jan. 7. 22:04
 53/60 anonim ***** válasza:
81%

Te a kérdező vagy új regisztracioval? Nagyon gyanús!!

jan. 8. 10:52
 54/60 anonim ***** válasza:
90%

Na de a kerdezőnek nem alacsony, hanem nulla a hcg szintje! 3-4 orvos is nézte UH-n, senki semmit nem latott hónapokig.

Még majdhogynem a szűzen fogantatas is hihetőbb, mint hogy kerdező egyszercsak szülni fog a semmiből :D

jan. 8. 11:18
 55/60 anonim ***** válasza:
100%
52-es semmi rosszat nem mondott, vegyétek a poént 😃 vagyis én szarkasztikus hangon olvastam magamban 😃
jan. 8. 11:58
 56/60 anonim ***** válasza:
100%

#55: ott a pont :)

Ha valaki ennyire hülye azt ne akarjátok meggyőzni 😂

jan. 8. 12:18
 57/60 anonim ***** válasza:
100%

Jogos :) én azert gondoltam új regisztracióra, mert amúgy nagyon eltűnt a kérdező, valahol írtak is hogy kitiltottak.

jan. 8. 13:05
 58/60 anonim ***** válasza:
100%

#57! Nem tiltották, mert most rámentem a kérdésnél a privát üzenetre és engedne írni.(Persze, nem fogok, nehogy én kapjam tőle a napi 100privátot, hogy biztos nem terhes?😂)

Lehet, szót fogadott és felkeresett egy pszichiátert, a zárton meg nincs wifi🤷🏼‍♀️

jan. 8. 16:49
 59/60 anonim ***** válasza:
100%
Hát vagy ultrahangon van és a doki keresi a gyereket azóta is 🤔😃
jan. 8. 21:25
 60/60 anonim ***** válasza:
100%

#59! Akkor ez hosszú vizsgálat lesz. Reméljük, nincsenek sokan. Milyen idegesek lehetnek a váróban!😂

jan. 8. 21:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!