Olyan létezik, hogy valaki csak akkor jön rá, hogy terhes, amikor jön a baba?
'Jajj! Ezt nagyon nem kellett volna! Az egész gyik népe azon dolgozik, hogy felfogja végre, hogy nem terhes. Erre jössz te és az egészet lerombolod'
Lehet, hogy mégis terhes, ennyire ne vegyük félvállról! Lehet alacsony hcg szint, lehet uh se látja. Aztán megnyugszik, hogy nincs semmi. Egy év múlva meg ott szuszog rajta a baba. Minden lehetséges, mindenre van valami millióból egy kivétel, és az lehet pont a kérdező!
Bár azt nem tudtam még eldönteni, hogy most akkor örülne babának vagy sem?
Te a kérdező vagy új regisztracioval? Nagyon gyanús!!
Na de a kerdezőnek nem alacsony, hanem nulla a hcg szintje! 3-4 orvos is nézte UH-n, senki semmit nem latott hónapokig.
Még majdhogynem a szűzen fogantatas is hihetőbb, mint hogy kerdező egyszercsak szülni fog a semmiből :D
#55: ott a pont :)
Ha valaki ennyire hülye azt ne akarjátok meggyőzni 😂
Jogos :) én azert gondoltam új regisztracióra, mert amúgy nagyon eltűnt a kérdező, valahol írtak is hogy kitiltottak.
#57! Nem tiltották, mert most rámentem a kérdésnél a privát üzenetre és engedne írni.(Persze, nem fogok, nehogy én kapjam tőle a napi 100privátot, hogy biztos nem terhes?😂)
Lehet, szót fogadott és felkeresett egy pszichiátert, a zárton meg nincs wifi🤷🏼♀️
#59! Akkor ez hosszú vizsgálat lesz. Reméljük, nincsenek sokan. Milyen idegesek lehetnek a váróban!😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!