Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan létezik, hogy valaki...

Olyan létezik, hogy valaki csak akkor jön rá, hogy terhes, amikor jön a baba?

Figyelt kérdés
Tehát amikor elfolyik a magzatvíz, és jön a baba, a terhes fájások stb.. Mert nincsenek semmilyen tünetei, sem megnőtt pocak, semmi.. Létezik ilyen?

jan. 1. 18:10
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
100%
Voltál már párszor ultrahangon és a HCG vérvétel is negativ. Olyan eset nem létezik,akinek vérből nézve nincs HCG a szervezetében,mégis terhes. Ha nem troll vagy akkor keress fel egy pszichológust, mert ez nem normális.
jan. 1. 19:38
 32/47 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, amióta ezen nyígsz, kétszer is megszültél volna.

Egyáltalán, van férfi, aki kibírna 5 percnél többet a közeledben!?

jan. 1. 20:38
 33/47 anonim ***** válasza:
96%

Ismerek olyat, akivel megtörtént. Annyi betegsége volt, hogy az orvosok szerint lehetetlen volt teherbe esnie, még lombikkal se jósoltak sok esélyt. Erőteljesen túlsúlyos, a baba pedig viszonylag kicsi volt. Mellső fali lepénye volt, a magzatmozgás elmondása szerint nem volt számottevő, ő simán bélmozgásnak gondolta, mert emésztési gondjai is vannak. Hasnyálmirigy gyulladás gyanúval vitték kórházba, mikor kiderült, hogy igazából vajúdik.

Eszébe se jutott, hogy terhes lenne, hiszen évekig hallgatta több orvostól, hogy lehetetlen. Évente 1-2 alkalommal menstruált, így ez se volt fura. Az éves szűrővizsgálatai pedig még a terhesség előtt megvoltak, így az se volt aktuális a 9 hónap alatt.

Te kérdező, viszont biztosan nem vagy terhes.

jan. 1. 20:58
 34/47 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen mennyiségű bélmozgás nincs. Mellső fali lepényem volt, a baba a bordámba akasztotta a lábát és hintáztatta magát. Ezt lehetetlen nem észrevenni. A magzat elnyomja a belső szerveidet, a tüdődet, gyomrodat, hólyagodat, egy 3 kilós, 50 centis ember van benned, ezt nem lehet nem észrevenni. Gondolom hányingere sem volt, mint a nők 80%-ának, vagy azt gondolta, hogy biztos valami hosszú vírus.
jan. 1. 21:18
 35/47 anonim ***** válasza:
74%
Én olvastam már ilyen esetről a neten, de ez extrém ritka, viszont volt már ilyen a történelemben. Akármilyen hihetetlen is ez, igenis volt már ilyen.
jan. 1. 21:23
 36/47 anonim ***** válasza:
83%
Hát, vagy ezek az emberek mind hazudnak.
jan. 1. 21:28
 37/47 anonim ***** válasza:
78%
Ha ép elméjű,akkor nem fordulhat ilyen elő.
jan. 1. 21:37
 38/47 anonim ***** válasza:
100%
Irodalmi ritkaság, de van. De ha vizsgálják, kiderül, tehát a vérében ott lesz a hcg és uh-n is látszani fog a magzat, tehát ha egyáltalán gyanakszik az illető és megvizsgálják, akkor kiderül. Én egy olyan esetről hallottam ahol egy kórosan elhízott hölgy fogyni próbált, és már nagyon a terhesség végén volt mikor kibukott, hogy ez van. A fogyás elején már gyanakodott hogy terhes, de valójában nem volt az. Később pedig hiába voltak egyértelműbb tünetei, arra gondolt hogy már korábban is tévesen gondolt terhességre.
jan. 1. 22:48
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
34: Nem feltétlenül rúgja ki az oldalad és a terhességre jellemző tünetek is el-elmaradhatnak. Nekem mindkét baba kíméletes volt, semmi hányinger, a hasam sem nőtt nagyon meg, pedig nem vagyok kövér és a másodiknak a rúgásait simán össze lehetett téveszteni a bélmozgással. Tudom, mert én fordítva vagyok: amióta megszültem, azóta is úgy érzem, hogy mozog bennem a baba :D. De nem lehet az, mert rendszeresen tesztelek (másfél éve szoptatok, még nem jött meg).
jan. 1. 23:24
 40/47 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy kollégám még 20 éves korom körül, aki 5 hósan vette észre, hogy terhes. Néha vérzett, de korábban sem volt szabályos menstruációja és gyógyszert is szedett. Ő túlsúlyos volt a hízási szakaszban, együtt dolgoztunk, semmi jele nem volt, hogy terhes lenne.. se hányás, se gyengeség, se fura ízlés, se falási roham, semmi. Szűk ruhákat hordott, nyáron volt az egész, mindig póló volt rajta, ami kicsit feszült. Mikor 7 hós volt mutatta a hasát és hát.. nem volt "kerek", zsír volt rajta, nem mondtam volna meg, hogy terheshas. Az egész alakja olyan volt, olyan hengeres mindig, még bőven a terhesség előtt is, feszes lábak, keskeny fenék, széles medence és rá egy "nagy" hengeres zsíros has. A baba mintha befelé nőtt volna. A legvégén nem láttam, de ha ennyire koraszülött lett volna(toxémia vagy mi miatt a 8. hóban szült), hogy a hetedik hónapban szül, akkor simán elhiszem, hogy nem tűnt volna fel neki. Azt hitte csak meghízott, és fel van puffadva. Mi is. Nem akart direkt terhes lenni, meg semmi, totál rendes és őszinte volt mindig és nem is nagyon tudta mihez kezdjen a párjával, nem nagyon szerette.

Én mindent elhiszek neki.. francnak se jut eszébe, hogy terhes lehet, ha ez előző években minden flottul ment. Aztán pár évre rá velem is megtörtént, csak a foggátlós rész volt máshogy(az enyém le volt járva kb egy évvel), én nem tudtam volna nem észrevenni, mert 45 kg voltam és folyamatosan hánytam, fogytam és rajtam érezni lehetett meg látni a megkeményedett méhem/öklömnyi csomó volt. Rajtam mindig látszott az is, ha szexeltem, a párjaim pénisze mindig látszott az alhasamon szexnél, olyan alacsony testzsírom volt.. 10 hetesen kapcsoltam, 11. hét elején voltam dokinál. Azóta már elérem a 60 kilót, ennek több, mint 10 éve és már nem tudnám megmondani ilyen korán, mert sok rajtam a zsír.

Volt exem, aki 110 kg felett volt férfiként, és "puha" és csak nyúltam be a derekánál és eltakarta a karom a teste, magábaolvasztotta:) Ha nem férfi lett volna, sosem tűnik fel neki, hogy terhes, egyszerűen sok puha zsír a feszes has felett elfedi, nem kerekedik.

jan. 2. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!