Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Letezik olyan, hogy valakinek...

Letezik olyan, hogy valakinek csak 19 hetesen veszik eszre, hogy terhes?

Figyelt kérdés

Felek, hogy trhes vagyok, de mar olyanokat lehet olvasni h egyre jobban beparazok.

Valaki azt irta, hogy tobbszor vot dokinal, mindig masnal. Csinalt vagy 20 tesztet ami negativ vot, es volt mensije is, de csak 19 hetesen vettek eszre, hogy terhes, a dokik eddig nem lattak semmit. Ez hogy?

2020. dec. 16. 09:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
77%
Sehogy.
2020. dec. 16. 09:19
 2/25 anonim ***** válasza:
100%

Nézesd meg magad, komolyan, nem normális már amit itt művelsz.

És ne szexelj, mert úgy tűnik, nem bírod idegekkel a 0.000001% esélyt sem.

2020. dec. 16. 09:59
 3/25 A kérdező kommentje:
Igen tudom, mar beteges ez az aggaodalom, de amit leirtam, nem kitalaltam, hanem valaki leirta ezen a feluleten, hogy o igy jart.
2020. dec. 16. 10:55
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Én ezt már csak azért is valószínűtlennek tartom, hogy megtörténjen, mert ha valakinek ilyen sokáig késik a menzesze, akkor is megnézik ultrahangon, ha negatív a tesztje, és úgy kb a 6. héttől kezdődően már egészen biztosan látnának valahol valamit.

Ha ennyire rettegsz a teherbeeséstől, szedjél tablettát és védekezz mellette óvszerrel, vagy még jobb, ne szexelj egyáltalán, mert nyilvánvalóan nem állsz még rá készen semmilyen szinten sem. Ennyire rettegni a teherbeeséstől nem egészséges.

2020. dec. 16. 11:25
 5/25 anonim ***** válasza:
77%

Létezik, de a sógornőm egyébként is csak gyógyszerrel menstruált, PCOS miatt. Tehát nála a kimaradás nem azt jelentette, hogy teszt, hanem azt, hogy orvos, gyógyszer, megjön.

Amikor a cisztái miatt végül műtét mellett döntöttek, megbeszélték, hogy a műtétig nincs értelme hormonnal tömni, hát istenem, három hónapig nem fog menstruálni. A műtét napján reggel megvizsgálta a főorvos, azonnal uh. 15-16 hetes volt akkor.

2020. dec. 16. 11:25
 6/25 A kérdező kommentje:
Ez erdekes! En mondjuk csinaltattam vertesztet is es negativ lett, viszont mar annak sem hiszek. 😔
2020. dec. 16. 11:30
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

A vértesztben nincs mit hinni. A terhesség nem működhet hcg termelés nélkül. Ha terhes vagy, a szervezeted termeli a hormont, ami vérből már nagyon kis koncentrációban kimutatható. Ez nem hit kérdése.

A saját lelki egészségedért csak te tudsz tenni, és nem a nőgyógyász fog megnyugtatni. Pszichológus tud segíteni.

2020. dec. 16. 11:57
 8/25 anonim ***** válasza:
87%

Olyan, hogy az orvos se látja a 19. hétig, egyszerűen nincs.

Olyan, hogy a teszt negatívat mutat, az első pár hétben van, amíg a hcg (ami MINDEN terhességnél termelődik) nem éri el a teszt által kimutatható minimum szintet, létezik. De az 5-6. hétben (ez a potenciális, védekezés nélküli szex után 3-4 héttel van) már tuti pozitívat mutat. Ezek a csinált úsz tesztet típusú anyukák azok, akik rá vannak feszülve, képtelenek kivárni a kimaradástól számított megfelelő időt, az előtt meg nem fog egy butább teszt semmit mutatni, mert nincs ELÉG hcg. Egy időben és jól végzett teszt tök tutit mond (99%-ban).

Olyan, hogy megjön terhesség alatt, nagyon ritkán van, de csak az első hónapban.

Olyan, hogy valakinek időnként tényleg kkimaradnak hónapok, bizonyos betegségeknél létezik, ezekről az ember tud korábban (hacsak nem 16 évesen csináltatja fel magát, amíg még normális a tök rendszertelen ciklus).

Egy 19-20 hetes baba már rúg, mozog, az esetek 90%-ában kívülről is látszik.

A lényeg, hogy a vérteszt, a szex után 3 héttel végzett pisilős teszt és az ultrahang egyértelmű. Nincs mit hinni meg nem hinni.

A lényeg, hogy ide most én kiírom, hogy 3 fejű, repülő csillámpónim van a kertben, attól csak egy hazudozó leszek egy panel ötödik emeletén a neten ;) nem kell minden hülyeséget elhinni.

2020. dec. 16. 12:16
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Kezeltesd magad!

Mi az hogy nem hiszel a labornak se? Előbb képes kimutatni mint bármi más.

2020. dec. 16. 13:38
 10/25 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as! Ki kell,hogy javitsalak.

1. Valoban,szerintem SINCS,hogy egy doki ne vegye eszre 19 hetig,ez tuti biztos!

2.Ezzel reszben ertek egyet. Valoban van,hogy teszt negativitast mutat,habar van baba. Viszont siman lehet,hogy akar 10 hetes terhesseget sem mutat ki,nem biztos az,hogy 5-6 heteset kimutatja. Viszont nyilvan azert egy 10+hetes terhesseget mar igenis kimutat!

3. Ritkan ugyan, de letezik,hogy valaki mensizik,es NEM CSAK az elso honapban,hanem akar tobb honapon at,esetleg vegig. Valszeg mennyisege azert arulkodo,mert sokkal kevesebb,masabb, viszont nem igaz,hogy csak az elso honapban verezhet valaki. Az viszont teny,hogy nem tul gyakori terhesseg alatt mensizni. Nekem pl elso honapban volt,de oly keves,hogy kb egy tisztasagi betet felfogta az egeszet,es csupan 2 egymast koveto este volt az a par cseppecske is,nap kozben semmi.

4. Egy 19-20 hetes baba nem feltetlen rug,mozog,foleg,ha anyuka nem is sejti a terhesseget. En pl mar tudtam rola (nyilvan), alig vartam,hogy erezhessem,es nagyonis,hogy csak 23-24 hetesen kezdtem el erezni,de azokat sem tudtam 100%-osan a babanak mondani. Fugg a mehlepeny helyzetetol is,pl nekem is a mellso falon tapadt,ami tompitja az erzest. Illetve ha valakinek elso baba,altalaban o is kesobb tudja beazonositani,addig siman tunhet belmozgasnak is,vagy szimplan semminek.

A verteszt az fixen tuti lenne mar.

Egyebkent szerintem sem terhes a kerdezo, aki pedig azt a marhasagot irta,tuti kamuzik,hogy valami humbuk termeszetgyogyasznal nezette meg magat,kamu ultrahanggal.

2020. dec. 16. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!