Letezik olyan, hogy valakinek csak 19 hetesen veszik eszre, hogy terhes?
Felek, hogy trhes vagyok, de mar olyanokat lehet olvasni h egyre jobban beparazok.
Valaki azt irta, hogy tobbszor vot dokinal, mindig masnal. Csinalt vagy 20 tesztet ami negativ vot, es volt mensije is, de csak 19 hetesen vettek eszre, hogy terhes, a dokik eddig nem lattak semmit. Ez hogy?
Miben hiszel, ha sem az orvosok, sem a biológiai tények (hcg teszt), sem a pszichológusok nem felelnek meg? A gyakorin látatlanban író válaszadók csökkentik a szorongásodat? A sok kérdésből ítélve az sem segít, hogyha itt 50 ember leírja, hogy ilyen körülmények között nem lehetsz terhes.
Adhatnál egy esélyt valamelyik szakembernek, mert még hónapok vannak hátra a nemterhességedből, és addigra súlyosabb bajod is lehet a folyamatos stressztől. Az sem biztos, hogy ha 5 hónap múlva kiderül, hogy még mindig nem szültél, elmúlik és többet nem fogja megkeseríteni az életedet az irracionális szorongás.
Teljesen igazad van, es gaz is, amit csinalok. Ez a legrosszabb, hogy tudom mar betegseg, amit muvelek.
De neha mikor eszre veszek a testemen olyan dolgokat, amiket eddig meg nem, azok okoznak aggodalmat, pl. Bugyborekolo has, alhasi fajdalom a petefeszekben es a mehben, derekfajdalom is, a csipo is, es ami a legjobban megremit az az alhasi remeges.
#18 nem feltétlenül tudod megkülönböztetni, hogy a fájdalom a méhedből, petefészekből vagy a bélrendszeredből ered. Viccen kívül, amikor nekem beindult a szülés (fájásokkal), akkor meggyőződésem volt, hogy csak a hasam csikar, olyan szinten nem egyértelmű, hogy a belsőbb szerveid közül melyikből ered a furcsa érzés. A terhesség alatt is csomószor bepánikoltam, hogy mik ezek az enyhe görcsöcskék, aztán (most bocs a nyíltságért) elmentem vécére egy nagyobbat produkálni, és csodák csodájára minden furcsa érzésem elmúlt. Amíg csak teherbe akartam esni, minden "tünetet" észrevettem magamon, hogy itt szúr, ott feszül, így fáj, úgy fura, de igazából ezeket csak bemagyaráztam magamnak, amikor tényleg teherbe estem, akkor végül a menstruáció elmaradása volt az elsődleges jel, nem a különleges testérzetek.
Szóval kérdező, mély levegő, szuuuuu-szááááá, fogadd el, hogy nem vagy terhes. Vérteszt negatív. Menstruációd megvan. Mégis milyen mágikus módon gondolod a terhességed végigvinni, ha SEMMI biológiailag kimutatható jele nincs a dolognak? De ha tényleg ennyire aggódsz, akkor az a legjobb, ha egyáltalán nem szexelsz. Sem védekezéssel, sem anélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!