Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy működik, ha valakinél...

Hogy működik, ha valakinél beindítják a szülést?

Figyelt kérdés
36+4 hetes kismama vagyok, pár napja magas a vèrnyomásom. A nőgyógyász azt mondta kapok gyógyszert, s ha úgy is magas marad, beindítják a szülèst.Hogy működik ilyenkor?

2015. máj. 17. 20:14
 1/7 Wiky93 ***** válasza:

Megreoesztik a magzatburkot, de szerintem előtte prosztint helyeznek fel..

Nekem a lányom nem akart kibújni így prosztaglandint helyeztek fel a hüvelyembe, 6órán át figyeltek meg, közben nézték a kicsi szívhangját, lettek tőle fájásaim de sajnos nem eredményezett szülést (van viszont akinek beindul) másnap pihi, kövi nap megint prosztin de fájás, semmi nem történt így kövi nap megrepesztették a burkot.. Felnyúltak egy kampó szerűséggel és megrepesztették vele a burkot :)

2015. máj. 17. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
Infuziot kotottek be oxytocinnal, amitol jottek a fajasok, kozben kezzel tagitottak.
2015. máj. 17. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Nálam így volt: burkot repesztett a doki, majd bekötötték az oxitocint, amitől beindultak a fájások. Mivel nem tágultam, ezért kaptam valamilyen injekciót (bocs nem emlékszem a nevére), illetve a doki néha kézzel is tágított (ez nagyon rossz volt).

Nálam sajnos az indítás nem vált be, mert nem ment a tágulás - hiába minden próbálkozás, így végül megcsászároztak.

2015. máj. 17. 20:39
 4/7 Wiky93 ***** válasza:
Ja igen nekem is bekötöttké az oxitocint, nem tágultam így folyamatosan emelték az adagot, már a végén nagyon kába voltam..
2015. máj. 17. 21:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Kórház ill dokifüggő is a dolog. Van ahol várnak a burokrepesztés után, hogy maguktól induljanak be a fájások, máshol rögön oxytocin-t kötnek be. Utóbbi esetben elég nagy az esély a császárra, lassú tágulás miatt.
2015. máj. 18. 09:22
 6/7 anonim ***** válasza:
nekem repesztettek,aztán elküldtek sétálgatni (tök jó volt folyó magzatvízzel a kórház közepén) beöntést adtak,letusoltam,feltették az oxyt,nst-t. közbe kellett egy kicsit labdán is lennem,hogy lejjebb csússzon a baba,de nagyrészt feküdtem az infúzió miatt. a vége felé kézzel tágítottak,aztán nemsokára jött a kitolás.
2015. máj. 18. 11:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen a válaszokat! Remèljük nem kell indítani, s a termèszetes úton mehet a dolog. Pènteken derül majd ki, hogy hogy hat a gyógyszer, s milyen lesz a vèrnyomásom.
2015. máj. 19. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!