Aki iker gyerekre hajlamos, annál hogy mükődik, az esélyek és ha ikrekkel terhes?
Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 20:24
1/7 anonim válasza:
Nem igazán értem a kérdésed, de nálunk az én családomban is vannak ikrek és a férjemébe is, 3 gyerekünk van de egyik sem iker.
2/7 anonim válasza:
Nálunk a családban egyáltalán nincsenek ikrek, de természetes úton most is ficankolnak a hasamba a lanyok :)
3/7 anonim válasza:
Boldog babavárást utolsó!! :) Hány hetes vagy???
4/7 anonim válasza:
Nekünk is vannak a családban ikrek és nekem mégsincs. :P oroklodhet a hajlam de.. Ez nem minden.
Ha valaki ikrekkel terhes akkor veszélyeztetett terhes lesz azonnal mert sokkal több a kockázat. Bármilyen későbbi gond mint pl terhességi magas vérnyomás állitólag inkább jelentkezhet ikres kismamáknál és sokszor fordul elő, hogy az egyik magzat a másik kárára fejlődik jobban. Kettőjüknek kevesebb a hely stb.. Szóval annyira nem nagy buli az.
5/7 anonim válasza:
Kedden leszünk 23-hetesek....mivel en fiatal vagyok (22) így nálam annyira nem csinálnak nagy ügyet ebből a veszélyeztetett terhesseg dologbol...nyilván jobban aggódik az ember egy gyereknél is nemhogy kettőnél, de nálunk első terhesseg nincs viszonyítási alapunk :)
7/7 anonim válasza:
3bol 2 tethessegem indult ikrekke. Vannak ikertestvereim, ill a húgomnak is volt meg nem született ikre. Anyai dedanyameknal 2ikerpar volt a 9 gyerekből.
Semm nem garancia semmire, allitolag a terhessegek 20% igy kezdodik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!