12 hetes iker terhes vagyok, az egyik doki azt mondta 1 petéjüek, a másik hogy 2, mivel van köztük magzat burok, , most akkor? Annyira ellent tudnak mondani egymásnak! Szép lány neveket tudtok?
Szia!
Nekem van egy ikertesóm, nekünk vagyis anyukánknak nem tudták pontosan megmondani hogy most egy vagy két petéjű ikrek vagyunk-e, köztünk is volt magzat burok, nagyon egyformák vagyunk!
Én Ráhel, tesóm Sára.
Ismerősök: Barbara-Nárcisz, Zsófia-Szófia, Amanda-Liána,
Lulu(-Andor)
Zahira-Szamira, én most ezen gondolkozok.
Milyen nevek legyenek?
Abigél, Zoé, Amira, Olívia
Értem,akkor van rá esély hogy egy petéjűek legyenek,csak mert úgy vagyok vele,ha már ikrek akkor legyenek egyformák,
Nem tudni hogy Lányok-e biztosra,de remélem van már egy 2 éves kisfiam,és elég egy fiúcska,Fiú nevek megvannak azért nem is gondolkodom rajta: Benett tetszik,meg a Noel,Lány név egyetlen egy van csak tartok tőle,a Zea,amúgy nem akarok iker pár nevet,szegények megőrülnének későbbiekben,irtatok szép neveket ugyhogy este párommal fontolora vesszük,hála ő könnyebb eset..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!