Ha a várandósság előtt zártabb cipőim olyanok a lábaimaon, mintha kinőttem volna, akkor az azt jelenti vizes vagyok?
Elképzelhető.
Nekem nézték végig a lábamat terhestanácsadáson, hogy vizesedek-e és mindig az volt az eredmény, hogy nem.
Ennek ellenére kaptam egy papucsot szülinapomra, ami hiába volt az én méretem, nem fért bele a lábam.
Aztán mikor megszültem, újra a lábamra került a papucs és milyen meglepő, jó volt a lábamra. Szóval egy pici vizesség volt azért, bár nem volt vészes, mert teendőm nem volt vele.
arról én is hallottam, de nekem konkrétan felül nem fér bele :D hosszában is érzek enyhe szorítást, de felül a lábujjaim tövében husis.
picit itt látszik hogy ott marad az ujjam, de a bokámnál egyértelműbb, pedig most még istenesen néz ki!:)
Nekem papucsba mindig azt mondta a védönő h nincs víz a lábamon ( tényleg nem látni így) , aztán valamelyik nap sportcipőt kellett vennem, és bizony eléggé meg kellett lazítanom a fűzőt, mert marhára kényelmetlen volt. Szóval igen, ez azt jelenti h vizes vagy.
35hkm
Pont fel akartam tenni hasonló kérdést, ugyanis, tegnap bele szerettem volna bújni az egyik zárt cipőmbe, amit utoljára kb. 12. hetesen hordtam, és elképedtem, hogy kb. 2 számmal kisebbnek tűnt. Amúgy is pici a lábam (35) de az a cipő anno jó volt rám...
Azon tanakodtam, hogyha most veszek magamnak cipőt - mert terveztem amúgy is - akkor milyen méretet vegyek.
Érdekes dolgok ezek...a lábam egyáltalán nincs bevizesedve...
31+5 hkm
Ne aggódjatok, én a 36,5-es lábamra 39es papucsot húztam vége felé :-) 12 napja szültem és visszament, a dagadás a szülés után a leggázabb, de pár nap után csökkenni kezd.
Igenis nő a láb, nekem sem lett ugyanakkora, már 37es.
Nekem nem sikerül cserélnem, nyáron voltunk pár üzletben és semmibe nem fért be a lábam. :( Nem tudom, mi lesz, lassan az egyetlen sportcipő, ami eddig a lábamra jött, egyre inkább nem akar feljönni, és még hol van a mikulás. Én már a 3. hét óta vizesedem. És a doki és a védőnő annyit mond, sajnos ez van. Polcolni már nem tudom, mert csak oldalt tudok feküdni.
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!