Kinek mennyit nőttek a cicijei terhesség ideje alatt? : ) És meg is maradt utána, vagy szoptatással "visszacsökkent"? : ) Mikor kezdtek el megnőni?
Ez nagyon egyéni.
Az enyém eddig (33ik hét) semmit nem nőtt. A barátnőm most 38 hetes, és 75B-ről 85D-re, majdnem E-re nőtt a cicije :)
33hkm
Terhesen nekem nem nőtt.
Szoptatás első hónapjaiban viszont nagyobb lett, pedig előtte sem volt kicsi (úgy éreztem magam mint két önálló cici és semmi más...). De pár hónap alatt visszaállt mindent, olyan lett mint szülés/terhesség előtt.
Tényleg egyéni kinek mennyit nő, már ha egyáltalán nő.
Szia. Terhessegem elott 80B-t hordtam, nem emlekszem pontosan de a vegere 95C kellett. Nagyon szerettem hogy igy megnottek, na de a szoptatas alatt meg elvezhettem hogy ilyen nagy, bar fajtak, kenyelmetlen volt stb...
Aztan ahogy elapadt a tejem ugy a mellem is osszement szep folyamatosan :(. Sajnos oly annyira hogy azota 75 B hordok. Ja es nem csak osszement, de a szoptatas nekem megviselte igy meg ez a semmi is log :(
75B-ről most 85C-re nőtt, de állítólag, ha beindul a szoptatás még nagyobb lesz.
35 hkm
Nahát, mennyien 75B-sek! Én is ennyivel kezdtem (szerintem a legjobb mellméret a világon) és most tartok 85D-nél. A pocimtól ha nem is, de a melleimtől határozottan fáj a hátam. Persze párom odáig van értük, de mivel hiperérzékenyek, így csak legeltetni tudja a szemeit rajta, semmit a kéznek szabály van... Szegény...:(
Hát remélem ennél nagyobb már nem lesz! Amúgy is tervben van a szülés után egy durva fogyókúra, hátha még a melleim is leeresztenek olyan szinten, hogy nagyiformájuk lesz, akkor vízbefolytom magam... Na jó nem, de kb. :D
26 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!