Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kulfoldon levo kismamak,...

Kulfoldon levo kismamak, nalatok is csak egy vervetel volt a terhesseg elejen es utana semmi tobb?

Figyelt kérdés
meg cukorterheleses vizsgalat sem lesz. kicsit meglepodtem, de itt igy megy.
2012. máj. 12. 18:15
 1/5 anonim ***** válasza:
A külföldöt pontosíthatnád. Elég nagy a különbség a német és az amerikai rendszer között
2012. máj. 12. 18:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen, mit jelent nalad a kulfold?

Itt nalunk (kulfold) tobbszor is van vervetel, sot minden honapban, ha mondjuk vigyaznod kell a cukrodra.

2012. máj. 12. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:

En is igy emlekszem. Pedig privat orvoshoz jartam. Az is meglepett, hogy mindjart 10 hetes voltam, amikor kiderült: csak erre adott idöpontot, mondvan, minek, a tejcukor es tejfeherje allergiam miatt nem kell korabban. (Addig azt sem tudtam, mivel potoljam, mivel a szoja is problemat okozott.) Es azutan csak 2 havonta kaptam idöpontot, tehat össz max 4-5-ször voltam, utolso honapban pedig csak a korhazba kaptam idöpontot ultrahangra, amit mas asszisztensek vegeztek, igy orvost nem is lattam. Itt a vedönöi halozat sincs, mint Magyaro-on, a vedönö nevet csak szüles utan a papiron lattam, fogalmam sincs, ki ö.

Magyaro-on meg ha jol tudom, kapcsolat a vedönövel a terhesseg alatt vegig, utana 1 evig, plusz hetente orvoshoz megy, aki maganban megy. Ehhez kepest meglepö, mert nem igy ismert a mediabol a "Nyugat", de igazabol nincs olyan nagy jelentösege, ha ugyis minden rendben. Ha meg nem, gondolom, lehet menni orvoshoz itt is.

2012. máj. 12. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Amerika és Kína között is sok a különbség. 13. hétben vagyok és még egyszer sem vettek vért, pedig tegnap voltunk ultrahangos vizsgálaton (amit kb én könyörögtem ki, és kb én magyaráztam el a dokinak, hogy mit nézzen). A wasserman-szűrésről fogalmuk sincs, a genetikai vizsgálat egy nagy kérdőjel nekik, a vércsoportot meg hát tudnom kéne szerintük. Szerintem még cukorterheléses vizsgálat sincs, bár ezt még nem kérdeztem. Csak tudnám, hogy mire van akkor nőgyógyászati kórházuk.... Azért majd egy-két kötelezőt (ami Mo.n köztelező) ki fogok harcolni, úgy mint a tegnapit is, de lehet, hogy csak rázni fogják a fejüket, hogy áá, nem kell az... Buták. Na mindegy! Alig várom, hogy otthon legyek és "civilizált" orvosok lássanak el, ne ilyen sarlatánok (közölték hogy nem ehetek fagyit és nem ihatok hideg italokat, mert ártok vele a babának... kb kiröhögtem őket).
2012. máj. 12. 18:57
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.finnországban élek.orvost csak 8 hetesen láttam amikor megállapította a terhességet (pedig már 6 hetesen pozit teszteltem, csak itt nem néznek meg előbb) aztán 9. Hétben volt vérvétel.az ultrahangot sem orvos csinálja hanem szülésznő mondjuk panaszom nem lehet mert ingyenes és csinált 2d és 3d-t is és kaptunk egy csomó képet. Védőnőhöz havonta egyszer kell menni, az utolsó hónapban pedig hetente.és asszem az utolsó ultrahangot már orvos készíti és akkor meg is vizsgál. Csak furcsállottam hogy nincs több vérvétel sem más szűrés.
2012. máj. 12. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!