Kulfoldon levo kismamak, nalatok is csak egy vervetel volt a terhesseg elejen es utana semmi tobb?
Igen, mit jelent nalad a kulfold?
Itt nalunk (kulfold) tobbszor is van vervetel, sot minden honapban, ha mondjuk vigyaznod kell a cukrodra.
En is igy emlekszem. Pedig privat orvoshoz jartam. Az is meglepett, hogy mindjart 10 hetes voltam, amikor kiderült: csak erre adott idöpontot, mondvan, minek, a tejcukor es tejfeherje allergiam miatt nem kell korabban. (Addig azt sem tudtam, mivel potoljam, mivel a szoja is problemat okozott.) Es azutan csak 2 havonta kaptam idöpontot, tehat össz max 4-5-ször voltam, utolso honapban pedig csak a korhazba kaptam idöpontot ultrahangra, amit mas asszisztensek vegeztek, igy orvost nem is lattam. Itt a vedönöi halozat sincs, mint Magyaro-on, a vedönö nevet csak szüles utan a papiron lattam, fogalmam sincs, ki ö.
Magyaro-on meg ha jol tudom, kapcsolat a vedönövel a terhesseg alatt vegig, utana 1 evig, plusz hetente orvoshoz megy, aki maganban megy. Ehhez kepest meglepö, mert nem igy ismert a mediabol a "Nyugat", de igazabol nincs olyan nagy jelentösege, ha ugyis minden rendben. Ha meg nem, gondolom, lehet menni orvoshoz itt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!