Mit jelent a kémiai terhesség? Volt vkinek? Mik voltak a tüneteke? honnan tudta hogy az? Mikor esett utána teherbe?
szia.
nekem egy fél éve kb volt sajnos.
27 napos ciklusom kb. , 25.-26. nap körül teszteltem és halványan ugyan de pozi volt, másnap kicsit erősebb aztán vártam 2 napot szintén olyan pozi teszt volt és elkezdtem pecsételgetni, aztán ez 2-3 napig tarot majd, kicsi piros is jött 1 napig és el is múlt. Eközben teszt egyre halványabb lett majd nega :( doki megnézett és mondta kiürült minden kémiai terhességem volt. :(
Azóta már most 18. hetes terhes vagyok :)
Sok sikert nektek is! :)
Akkor leirom az én történetemet:
peteérés (és egyben az együttlét napja) után 6 nappal dokihoz mentem, mert már jó ideje nem jött meg. Érts ez alatt 2,5 hónapot. Uh-n megnézett, egy kissé elnyújtott echoszegény felritkulást látott, amire mondta,hogy vagy baba vagy menszi, de az alakjából itélve ő menszire tippel inkább. Majd peteérés után a 10.napon + teszt, halványan. Utána 2 nappal orvos, semmit nem látott, még a multkori felritkulást sem. Elsirtam magam, 3 nap múlvára visszarendelt, és megint látott egy felritkulást, amiből utána petezsák lett ébenne a kis drágámmal.
A sok vér miatt kicsi az esélye, de azér tesztelj szerintem mégegyet. Annyit megér a dolog.
12hetes kismama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!