Éreztetek olyat terhesség előtt, hogy egyik pillanatban vágytok a babára, utána meg okokat kerestek, hogy miért kell még halasztani a dolgon?
Én is éreztem ugyanezt, teljesen normális!
:)
Nagyon jó anyuka leszel, nyugi!
Szerintem ez normalis erzes.
Nekem meg a terhesseg alatt is volt ilyen, foleg az elejen, amikor meg semmi jele nem igazan volt az allapotomnak, kesobb mar egyertelmu volt es jobban tudatosult, akkor mar nem hatraltam meg meg gondolatban sem.
Es! Nekem mar ket gyermekem van, mindkettonel ereztem ezt. Es ennek ellenere nem bantam meg egyiket sem, orulok hogy vannak es nem csinalnam maskepp. Tervezunk meg egy babat es 100%, hogy nala is igy leszek, amikor elesben megy a dolog, akkor mar elbizonytalanodik az ember.
A terhesség alatt volt hasonló, volt hogy megbántam és inkább ne lennék terhes. Mondjuk rengeteget hánytam. Előtte sose volt ilyen érzésem. Aztán a hónapok haladtával teljesen elmúlt.
Azért van a 9 hónap, hogy felkészülj. Szerintem normális érzés ha félsz. Pont az a jó, ha már előre számítasz változásra, mert bizony lesz bőven. De a nagy része pozitív változás:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!