Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hányadik hétig van esély arra...

Hányadik hétig van esély arra hogy elveszíthetem a babát? (Miután megfogant)

Figyelt kérdés

2012. máj. 5. 17:36
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Sajnos a terhesség végéig, bármikor előfordulhat bármi.
2012. máj. 5. 17:42
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
A 12. Hetig a legnagyobb az esely ra, de egyebken ugy van, ahogy az elottem szolo is irta. :-(
2012. máj. 5. 17:54
 3/9 anonim ***** válasza:
58%
kb. 25.héttől már jó esély van arra, hogy koraszülés esetén is menthető. Az előtt bármikor, és sajnos utána is. Ez a sors. Nem lehet irányítani. De nem veszíted el! Csak pozitívan!
2012. máj. 5. 18:23
 4/9 anonim ***** válasza:
71%

És hogy tovább menjek, szülés/születés után is el lehet veszíteni egy gyermeket...

Az élet ilyen, de nem szabad ezen agyalni, mert abba csak belecsavarodsz!

Abból kell kiindulni, hogy a természet tudja a dolgát, a többi meg nem rajtunk múlik!

2012. máj. 5. 18:24
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Az egyik ismerősömnek 39 hetesen halt meg a babája a pocakban, a másiknak megszületett, és 13 napot élt....
2012. máj. 5. 18:36
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó vagyok... most jobban érzed magad? Mi a francért kérdezel ilyeneket, miért nem vagy egyszerűen boldog kismama? Miért agyalsz ilyeneken?
2012. máj. 5. 18:37
 7/9 anonim ***** válasza:
51%
Miért lett mindenki lepontozva? Sajnálom, ha valaki nem ezt akarta "hallani". Ennek ellenére ez az igazság, sajnos soha nem biztos semmi sem. Ahogy az sem biztos, hogy megérjük a holnapot...
2012. máj. 5. 22:36
 8/9 anonim ***** válasza:
6-os, te meg francért írsz le ilyen példákat, az előtted szólók válaszai, kielégítőek voltak szerintem. Te meg jobban érzed magad h leírtad rémísztő példáidat, hát akkor megsúgom, szegény pont az ilyenek miatt agyal, úgyhogy pont nem segítettél neki!!!!
2012. máj. 5. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:
6. vagyok. AZért írtam le, mert ez a válasz a kérdésre. Igen, sajnos semmi nem biztos. Nem érzem magam jobban, de ez az igazság. Ha ilyet kérdez, ilyen választ kap. Sajnálom....Persze, írhatnám, hogy jaj, minden napfény, és tuti nem lehet semmi baj, de igen, sajnos lehet. Ilyen az élet.
2012. máj. 6. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!