Olyan létezik, hogy valaki csak akkor jön rá, hogy terhes, amikor jön a baba?
Figyelt kérdés
Tehát amikor elfolyik a magzatvíz, és jön a baba, a terhes fájások stb.. Mert nincsenek semmilyen tünetei, sem megnőtt pocak, semmi.. Létezik ilyen?jan. 1. 18:10
11/47 anonim válasza:
15 éve olvasom az oldalt...te vagy az egyetlen aki ennyire idegroncs... ilyen egyeddel még nem találkoztam....te csak élvezed, hogy mérgelődünk rajtad... kereshetnél más hobbit...vagy másik topikot...
12/47 A kérdező kommentje:
Nem trollkodás, mi van, ha valakinek ténylegesen vannak ilyen parái? Egy baba nem játék.
jan. 1. 18:20
13/47 anonim válasza:
Senkinek nincsenek ilyen félelmei 3 UH után, én jelentettem bocsi. Megunhatnád már, a nők egészsége topikban is tombolsz...
14/47 anonim válasza:
15/47 A kérdező kommentje:
Szerintem ez a kérdés is elfér a pasim megujjazott, de 20 perces volt a spermája, lehetek-e így terhes? kérdés mellett..
jan. 1. 18:26
16/47 anonim válasza:
Miért nem hiszed el, hogy nem vagy terhes?
17/47 A kérdező kommentje:
A kérdést elsősorban azért tettem fel, hogyha vannak esetleg bajbajutott nők, akkor tudjanak hol informálódni. Itt azt írjátok, nincs ilyen (bár egyik kommentelő szerint van ilyen), de ha 10.000-ből történik 1 ilyen eset, akkor szerintetek azt az 1-et megnyugtatja az, hogy a másik 9999-nél nem történt ilyen? Nem..
jan. 1. 18:31
18/47 anonim válasza:
Megnyitottad egyáltalán az oldalt, amit az a válaszadó linkelt? A bajbajutott nők menjenek nőgyógyászhoz...ahelyett, hogy itt kitalált válaszokat olvasgatnának.
19/47 anonim válasza:
Basszus, akkor írj a pszichológiai topikokhoz...mert neked olyan bajod van....semmi keresni valód a terhesség kategóriában a kismamák között....
20/47 A kérdező kommentje:
Se nem trollkodás, se nem rosszszándék nem vezérelte a kérdésem kiírását, hanem a legőszintébb érdeklődés. Komolyan.
jan. 1. 18:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!