Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan létezik, hogy valaki...

Olyan létezik, hogy valaki csak akkor jön rá, hogy terhes, amikor jön a baba?

Figyelt kérdés
Tehát amikor elfolyik a magzatvíz, és jön a baba, a terhes fájások stb.. Mert nincsenek semmilyen tünetei, sem megnőtt pocak, semmi.. Létezik ilyen?

jan. 1. 18:10
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
50%
Ha 100 kg felett van és nyugis a baba, előfordulhat.
jan. 2. 11:56
 42/47 anonim ***** válasza:
75%
A kolléganőm 75-80 kg volt 170 centihez, semmi extra.
jan. 2. 12:50
 43/47 anonim ***** válasza:
86%
Volt ilyen a közvetlen környezetemben, de nem tudom elképzelni a gyakorlatban, hogy ez hogy zajlott le. Oké, a nő nem kis darab, talán önmagában az, hogy volt pocakja, nem látszott, mert amúgy is elég durván el volt hízva... ez a része még rendben is van... de bakker, egy baba mozog. Egy nyugis baba is mozog. Mozognia is kell. És akinek van legalább egy gyereke (az említett nőnek ez a NEGYEDIK babája volt), az tudja, hogy azt az érzést, amikor a baba mozog odabent, nem lehet összekeverni semmivel, nem lehet véletlenül bélmozgásnak érezni, teljesen másmilyen. Főleg amikor már nagyobb a baba, és rendesen "kikönyököl" a bordáid alatt, vagy épp kitolja valahol a fejét, ilyesmi... Na meg még ha be is magyarázza magának az ember lánya, hogy biztos csak bélmozgás, akkor is nem gyanús, hogy hónapokig érzi minden nap? Szóval nem tudom, számomra ez abszurd, hogy hogy lehet efölött elsiklani. Szerintem csak direkt.
jan. 2. 15:49
 44/47 anonim ***** válasza:
100%
@44, szülés után egy évig pont olyan bélmozgásom volt, mint amit terhesen éreztem a gyerekkel. (Vettem is a terhességi teszteket serényen, mert még nem menstruáltam, és paráztam, hogy hatott-e a szoptatós fogamzásgátló tabletta) Mellső fali lepénnyel sosem volt olyan látványos a babám mozgása kívülről, mint amiket pl youtubon látni, vagy amit a barátnőim terhessége alatt láttam. Nálam max az látszott, hogy szélesebb a pocak, vagy inkább előre domborodik, esetleg fekve az, hogy féloldalas az egész.
jan. 2. 19:36
 45/47 anonim ***** válasza:
43as én nem tudom milyen érzés ez "kövéren". Vékonyan láttam, olyan bizarr formákat vett fel, hogy azt hittem kiszakadok, mint valami durva alien filmben. De én tudtam mi történik velem, mire számíthatok, és hát nagyon vékony voltam. Ugyanezt zsírosan.. még mindig "csak' 60 kg vagyok 170 centihez, de az már biztos, hogy a simogatás, a nadrágviselet, a fagyérzékenységem nem olyan, mint vékonyan volt. Azt is tudom, hogy szexnél nem igazán érzem, hogy "engem" fognak, ami nagyon intenzíven jó érzés volt soványan, hanem úgy érzem, mintha lenne rajtam egy kabát, aminél nem mindig érzem, hogy engem fognak.. ugyanezt még több zsírral hasi tájékon úgy, hogy nem számítok rá.. nem biztos, hogy felismerném, vagy ha lenne gyanúm is, ki gondolná, hogy úgy van? Az első két hányásnál én azt hittem, hogy gyomorrontás és éhgyomor miatt van, pedig mindkettő reggel volt. Nem tudom, én el tudom képzelni, hogy ne tűnjön fel valakinek, akin sok a zsír hastájékon, illetve mikor néztük az én hasam.. nem találtunk másik videót, ami úgy mozgott volna, gondolom mert a legtöbb kismamának nem ilyen alacsony a testzsírja. A legtöbb videón csak kicsit mozog a baba, nem is nagyon látszik a pocakokon.
jan. 3. 08:55
 46/47 anonim ***** válasza:
Hát ez lehet ember függő is. Én 90kilóval (173cm) kezdtem a terhességet, ezen kívül mellső fali a lepény is ami tovább tompítja a mozgás érzetét, azért így a vége felé nehéz lenne nem gondolni a terhességre (pedig az átlaghoz képest egész kicsi a hasam). Mind azért mert ugye a hasamon is rendesen látszik, ennyire nem lakhattam be, mind azért mert a baba egész sokat mozog és sokszor aszimmetrikusan fekszik 🙈. Számomra az hogy 36 hetesen fel sem tűnik, elég nehezen kivitelezhetőnek tűnik, max akkor ha a baba koraszülött lesz valami oknál fogva 🤷.
jan. 3. 10:49
 47/47 anonim ***** válasza:
@45,nem voltam kövér 😅 66 kilóval lettem terhes, 80 kilóval mentem szülni, a szoptatás alatt 52-re fogytam.
jan. 3. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!