Olyan létezik, hogy valaki csak akkor jön rá, hogy terhes, amikor jön a baba?
Én kétszer voltam terhes kövérebben (75-80kg), és az első gyerekkel mellsőfali lepényem volt. Ő mozogni se mozgott szinte soha, kórházba is mentem miatta, féltünk, hogy meghalt. De nem, semmi baja nem volt, csak alig mozgott (mai napig ilyen). A második hátsó lepénnyel más kérdés, ő valóban akkorákat rúgott, hogy azt férjem is szörnyülködve nézte kívülről. De az első gyerek mozgását simán betudtam volna én is bélmozgásnak, semmi különbség nem volt.
Viszont ehhez, hogy ne legyen abszolút semmilyen tünet, a gyerek mozgása ne tűnjön fel, a has növekedése ne legyen látványos, ne legyen menstruáció, ehhez nem tudom miféle együttállás kell, de fix, hogy rohadt ritka. Ha pedig valakinek ez a halálos félelme, akkor minden hónap elsején használjon tesztet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!