Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Olyan létezik, hogy valaki...

Olyan létezik, hogy valaki csak akkor jön rá, hogy terhes, amikor jön a baba?

Figyelt kérdés
Tehát amikor elfolyik a magzatvíz, és jön a baba, a terhes fájások stb.. Mert nincsenek semmilyen tünetei, sem megnőtt pocak, semmi.. Létezik ilyen?

jan. 1. 18:10
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
88%
Te vagy az, aki 12 hetesnek hiszi magát, igaz?
jan. 1. 18:36
 22/47 A kérdező kommentje:
De ez nem vicces. Ez baromira nagy sokk lehet egy nőnek, ha egy ilyen megtörténne vele. Egy trauma. Azért kérdeztem.
jan. 1. 18:38
 23/47 anonim ***** válasza:
90%
Nem viccelődök, kérdést tettem fel, de megkaptam a választ
jan. 1. 18:40
 24/47 anonim ***** válasza:
94%
De nem akar veled senki erről beszélni, mert eljárszottad mindenki türelmét...kötöd továbbra is az ebet a karóhoz. Minek írjunk normális választ egy olyan embernek aki pszichológusra szorul? Mellesleg a normális választ is megkaptad már a jelenlegi kérdésedre....nem kell tovább rizsázni.
jan. 1. 18:41
 25/47 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat. Nem akartam senkit felidegesíteni.
jan. 1. 18:41
 26/47 anonim ***** válasza:
86%

Ha valaki ennyire fél ettől, az csináljon havonta egy terhességi tesztet. Én csináltam anno, amikor nem védekeztünk, de rendszertelenül jött meg szoptatás miatt.

Nekem 30. hét után már úgy hullámzott a hasam, hogy a férjem ki tudta tapintani, hogy az a térde vagy a könyöke. Elvileg vannak ilyen sztorik, hogy nem tudta, hogy terhes, de én sem hiszem el. Van egy extrém túlsúlyos nagynéném, neki is kirúgta a belét a gyerek, pedig kívülről nem látszott, hogy terhes - e. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb terhességnek azért vannak tünetei. Ha 3 hónapon keresztül hány/étvágytalan/kívánós, és ráadásul védekezés nélkül szexelt, akkor egyszer sem jut eszébe, hogy basszameg csinálok egy tesztet? Később a keményedés, jósló fájások, szeméremcsont feszülés, valakinek lábdagadás. Azok is kérdéseket vetnek fel egy normális emberben. Emellett vagy 9 hónapig rendes menstruációja volt, ami egyszer sem volt gyanús annyira, hogy egy 250 forintos tesztet megcsináljon, vagy nem jött meg hónapokig, és a védekezés hiánya ellenére sem jutott eszébe, hogy mi van, ha terhes. Ennyi tényező egyszerre nem történik meg valakinél. 10000-ből egyszer sem. Aki "nem tudta" az max nem akart foglalkozni vele szándékosan, vagy tagadásban élt. Nem tudom őket megérteni és sajnálni, ezek felelőtlen, beteg emberek, akik csesznek védekezni, de felelősséget vállalni is.

jan. 1. 18:43
 27/47 anonim ***** válasza:
87%
A "babaszületési görcs" olvasása óta röhögőgörcsöm van, köszi!🤣
jan. 1. 18:45
 28/47 anonim ***** válasza:
91%
Sőt, van olyan, aki a szülést sem vette észre, képzelheted, hogy meglepődött, mikor reggel egy újszülött mellett ébredt!
jan. 1. 19:02
 29/47 anonim ***** válasza:
96%
Az a 10000ből egy aki azt mondja, hogy nem tudta, hogy terhes, az kamuzik
jan. 1. 19:28
 30/47 anonim ***** válasza:
86%

#22! Ok., majd jól megnyugtatjuk azt a traumán átesett nőt, te viszont húzz innen, mivel te nem vagy érintett.😉

Egész pontosan az ellentéte vagy. Aki csak akkor jön rá, hogy NEM TERHES, amikor NEM szül.

jan. 1. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!